logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

بیانیه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان بروجن

آمادگی کامل خود را برای همکاری اعلام می کنیم

آمادگی کامل خود را برای همکاری اعلام می کنیم
در بیانیه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان بروجن آمده است: با ابراز خرسندی از این حرکت انقلابی و شایسته، آمادگی کامل خود را برای همکاری و همراهی اعلام می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلار، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان بروجن با صادر کردن بیانیه ای آمادگی کامل خود را برای همکاری و همراهی با این جبهه اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است: همزمان با 9 دی روز بصیرت ومیثاق امت با ولایت روز مایوس شدن فتنه گران داخلی و دوستان خارجی آنان جمعی از دلسوزان انقلاب اسلامی باتوکل به خدای متعال وباامید به نصرت الهی واذعان به قدرت و توانمندی های داخل کشور و ظرفیت عظیم نظام جمهوری اسلامی و ملت تاریخ ساز ایران اسلامی و با علم به فرصت های فراوان منطقه ای و بین المللی با مشارکت همه نیروهای دلسوز انقلاب صاحبان اندیشه واراده از اقشار مختلف مردم در سراسر کشورحرکتی مقدس تحت عنوان (جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی) راپایه گذاری کرده اند و برای تحقق منویات حضرت امام (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ایجاد نظام مردم سالار دینی و بازگشت به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب و عبور از تنگناهای اقتصادی و نجات کشور از مشکلات و معضلاتی که آن را ازحرکت در مسیر پیشرفت و اعتلا باز داشته پیش قدم گشته اند.

این بیانیه در ادامه می افزاید: لذا جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان بروجن با ابراز خرسندی از این حرکت انقلابی و شایسته آمادگی کامل خود را برای همکاری و همراهی اعلام می کنیم.

در پایان این بیانیه آمده است: امید است در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و فدا کاری با اخلاص و هموار کردن مسیر همبستگی آحاد ملت خداجوی و ولایت مدار موجبات رضایت باری تعالی  و امام عصر (عج) و شادی بخش ارواح طیبه شهدا و امام شهدا  و تحقق بخش منویات رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)و مقام عظمای ولایت امام خامنه ای (مدظله العالی) باشیم. 

من الله توفیق
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان بروجن

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه