مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی:
جرم ساکتین فتنه کمتر از عاملان آن نیست/پرونده فتنه ۸۸ باید باز بماند
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: رونده فتنه و فتنه گران باید باز بماند تا فتنه گران رسوا بمانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی ماه همزمان با سراسر کشور در مصلی شهر شازند نیز با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان و حجت الاسلام حسینی اراکی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,حجت الاسلام حسینی اراکی در این مراسم ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی گفت: به فرموده حضرت علی(ع) عوامل فتنه بر دو نوع اند، یکی پیروی از هوا و هوس و دوم بدعت در احکام و قوانین.
,وی افزود: حادثه 9 دی، نظام اسلامی را قوت بخشید و انقلاب را بیمه کرد؛ ۹ دی ماه اعلام وفاداری ملت فرهیخته ایران به اصول اسلام است و دشمنان انقلاب باید بدانند که هرگاه مردم همیشه در صحنه انقلابی ایران نسبت به اصول اسلام، آرمانهای انقلاب و ولایت فقیه احساس خطر کنند، تحمل نکرده و واکنش نشان خواهند داد.
,,
,
,
, , ,
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره نقش ساکتین فتنه اظهار کرد: برخی خواص در هنگام بروز فتنه سکوت کردند که جرمشان کمتر از فتنه گران نیست چراکه سکوتشان باعث غبار آلود شدن فضا شد.
,حسینی اراکی با بیان اینکه فتنه با اصل نظام کار داشته و ولایت را هدف قرار داده بودند، تصریح کرد: حماسه 9 دی دست پنهان الهی بود که نقابها را کنار زد و واقعیتها آشکار شد.
,وی در اشاره به نامه ای که عده ای به ترامپ رئیس جمهور آمریکا نوشتند، گفت: این 30 نفری که نامه نوشته اند نیمی از آنان در خارج از کشور زندگی می کنند و نیمی دیگر نیز افرادی هستند که در همین فتنه 88 سهیم بودند.
,خودفروختگان برای لقمهای نان ذلت را به جان میخرند
, خودفروختگان برای لقمهای نان ذلت را به جان میخرند, خودفروختگان برای لقمهای نان ذلت را به جان میخرند,مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: این افراد از بدنه انقلاب و مردم جدا بوده و خود فروخته اند و در ایران جایی برای ماندن ندارند. خائن به مملکت و ارزشها هستند که برای لقمه ای نان ذلت را به جان می خرند.
,حسینی اراکی یادآور شد: در موضوع فتنه وقتی مردم دیدند که به اعتقادات دینی و مذهبی توهین می شود، جناح بندیها را کنار گذاشته و به صحنه آمدند و ریشه فتنه را برچیدند.
,وی با اشاره به اهمیت وجود بصیرت عنوان کرد: بصیرت یعنی تشخیص راه و درک سیاسی در کنار درک معنوی، یعنی خالی نکردن پشتوانه ها برای امام و رهبری جامعه.
,مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با بیان اینکه منافقین باعث بروز فتنه 88 شدند، اظهار کرد: منافقین در لباس مردم عادی هستند اما در باطن مخالف نظام و ارزشها و ولایت هستند که نظام از همین منافقین کم ضربه ندیده است.
,حسینی اراکی خاطر نشان کرد: کلام رهبری همواره فصل الخطاب و راه مستقیم جامعه است و از طرف دیگر پرونده فتنه و فتنه گران باید باز بماند تا فتنه گران رسوا بمانند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه