امام جمعه درگز:

ملت ایران برای همیشه به فتنه و فتنه‌گران یک نه بزرگ گفتند

ملت ایران برای همیشه به فتنه و فتنه‌گران یک نه بزرگ گفتند
امام جمعه درگز گفت: ملت ایران بار دیگر، با وجود همه تحریم‌ها و جنگ فرهنگی که در شبکه‌های اجتماعی در جریان است به صورت خودجوش حماسه عظیم دیگری از 9 دی خلق نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، حجت‌الاسلام حسین ملکی امام‌جمعه شهرستان درگز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، که در مصلا الغدیر برگزار شد؛ ضمن سفارش نمازگزاران به تقوا و عبادت الهی اظهار کرد: تقوا دژ محکم و نیرومندی است که نابودشدنی نیست؛ و هیچ قومی در این دژ شکست نمی خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,

حجت الاسلام ملکی در خصوص بصیرت مردم گفت: ملت ایران بار دیگر، با وجود همه تحریم‌ها و جنگ فرهنگی که در شبکه‌های اجتماعی در جریان است به صورت خودجوش حماسه عظیم دیگری از 9 دی خلق نمودند.

,

وی افزود: ملت ایران برای همیشه به فتنه و فتنه‌گران یک نه بزرگ گفتند.

,

خطیب جمعه درگز گفت: بنا به فرمان صریح قرآن، مسلمانان حق ندارند با جهانخواران و ظالمان طرح دوستی بریزند.

,

وی افزود: ملت مسلمان ایران انقلاب نمودند که با تفکر آمریکایی، لیبرالی و صهونیستی مخالفت نمایند؛ و آنها نیز موفقیت ما را نمی‌توانند تحمل کنند.

,

حجت الاسلام ملکی در خصوص اهمیت امر به معروف و نهی از منکر گفت: مردم باید در برابر کج‌روی های فرهنگی انقلابی عمل کنند و با انجام امر به معروف و نهی از منکر در کنار قانون‌مداری نسبت به آنها بی‌تفاوت نباشند.

,

وی ادامه داد: همانطور که مساجد نمی‌توانند غیر از اذان، صوت دیگری پخش نمایند؛ صاحبان مجالس عروسی نیز نمی‌توانند انواع اصوات مستهجن را پخش نمایند.

,

امام جمعه درگز درباره فضای مجازی گفت: متاسفانه فضاهای مجازی بستر مناسبی را برای اهانت به مقدسات مردم ایجاد کرده است.

,

وی افزود: مردم نباید نسبت به این اتفاقات بی‌تفاوت باشند؛ چراکه بی‌تفاوتی مردم فرصت را برای دشمنان فراهم می کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه