فرماندار پلدشت:
اعتیاد پدیده ای خانمانسوز / حماسه سیاسی 96 را با همکاری رقم می زنیم
فرماندار پلدشت گفت: حماسه سیاسی 96 مد نظر مقام معظم رهبری با همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی بار دیگر رقم زده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی،نشست مشورتی دهیاران شهرستان ظهر امروز با حضور مسئولان مربوطه و دهیاران در سالن اجتماعات فرمانداری پلدشت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرازسسی,اکبر عبدالله نژاد با اشاره به اقدامات صورت گرفته مبنی بر ایجاد زیر ساخت های لازم جهت توسعه روستایی و بهبود اقتصاد خانوارها گفت: احداث سد کرم آباد با اعتباری بالغ بر 1 هزار و 400 میلیارد تومان، تجهیز بیمارستان و راه اندازی اتاق عمل، کشت اراضی دشت یارآغلی و افتتاح طرح جامع پایانه مرزی پلدشت با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد تومان گوشه ای از این اقدامات است.
,,
وی ضمن اشاره به اجرای طرح جهاد کشاورزی مبنی بر آبیاری تحت فشار تصریح کرد: آبیاری 5 هزار و 710 هکتار از اراضی کشاورزی با سیستم آبیاری تحت فشار بصورت رایگان جهت جلوگیری از هدر رفت آب زراعی و کم نمودن هزینه ها گوشه دیگر از اقدامات صورت گرفته است.
,
فرماندار پلدشت افزود: اعتیاد به مواد مخدر دغدغه اصلی مردم، نظام و مسئولین است که متاسفانه گریبان گیر قشر زیادی از افراد جامعه مخصوصا جوانان شده است.
,
,
به گفته وی سیاست کلی دولت و وزارت کشور در راستای مبارزه با مواد مخدر، اجتماعی کردن این موضوع است.
,
عبدالله نژاد گفت: باید تمامی آحاد جامعه روی کار بیاید و با این پدیده خانمانسوز مبارزه کند.
,
,
وی تصریح کرد: دهیاران نیز می توانند با شناسایی افراد توزیع کننده مواد مخدر در روستاها و معرفی آنها به دستگاه های مربوطه فضا را برای فعالیت آنها تنگ کنند.
,
فرماندار پلدشت ادامه با اشاره به اهمیت و جایگاه انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در اردیبهشت سال 96 افزود: با همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی بار دیگر حماسه سیاسی مد نظر مقام معظم رهبری در سال 96 رقم زده می شود.
,
,
عبدالله نژاد در پایان با اشاره به زیر سازی و آسفالت ریزی معابر روستایی گفت: امسال جهت زیر سازی و آسفالت ریزی 30 هزار متر مربع از راه ها و معابر عمومی روستایی 400 میلیون تومان هزینه شده است.
,,

,
ارسالی بابایی
انتهای پیام/
,
,
ارسال دیدگاه