ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا: 188 شهروند غیر نظامی را در عراق و سوریه کشته ایم

ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا: 188 شهروند غیر نظامی را در عراق و سوریه کشته ایم
ائتلاف بین المللی اعلام کرد که از ابتدای عملیات بر ضد داعش،188 شهروند غیر نظامی، توسط نیروهای این ائتلاف در عراق و سوریه کشته شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ ائتلاف بین المللی اعلام کرد که از ابتدای عملیات بر ضد داعش،188 شهروند غیر نظامی، توسط نیروهای این ائتلاف در عراق و سوریه کشته شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

 

,

فرماندهی ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد که از ابتدای عملیات ضد تروریستی 188 شهروند غیر نظامی به سبب بمباران های این ائتلاف اشتباها کشته شده اند.

,

 

,

ائتلاف امریکایی بدون عذر خواهی از کشته شدن شهروندان بی گناه عراقی و سوری ، افزوده است: ما از کشته شدن این افراد متاسف هستیم و به خانواده ها و نزدیکان این قربانیان تسلیت می گوییم.

,


این بیانیه تاکید کرده است: ائتلاف، بمباران های نادرست و بدون دقت را عامل افزایش شمار قربانیان غیر نظامی می داند. 

مصدر: روسیا الیوم

,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه