logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر مخابرات کوهرنگ خبر داد:

اینترنت نسل 3 همراه کوهرنگ رسما راه اندازی شد

اینترنت نسل 3 همراه کوهرنگ رسما راه اندازی شد
مدیر مخابرات کوهرنگ گفت: با تلاش مسولین و کارکنان زحمت کش اداره مخابرات شهرستان کوهرنگ اینترنت نسل 3 همراه راه اندازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسمی مدیر مخابرات شهرستان کوهرنگ در گفتگو با خبرنگار کوهرنگ خبر، با اعلام این خبر گفت: فاز اول این پروژه امروز راه اندازی شد که بخش عظیمی از شهرستان تحت پوشش اینترنت 3G قرار گرفته است و نقاط باقیمانده هم متعاقبا تحت پوشش  قرار خواهند گرفت.

قاسمی افزود: تمامی مشترکین همراه اول، بدون نیاز به تعویض سیم کارت خود و یا پرداخت هرگونه هزینه راه اندازی یا فعال سازی، یا الزام در خرید بسته‌ای خاص، صرفا با حضور در مناطق تحت پوشش، می‌توانند از کیفیت متمایز این خدمات بهره مند شوند.

مدیر مخابرات کوهرنگ بیان داشت: علامت‌های H، H+ یا 3G و حتی 4G یا LTE روی نمایشگر تلفن همراه نشان می‌دهد که مشترک در شبکه اینترنت پهن باند همراه قرار دارد.

وی گفت: هم اکنون خدمات اینترنت در نسل‌های بالاتر، در شهر چلگرد و روستاهای همجوار ارائه شده و به سرعت در حال گسترش است.

با راه اندازی این زیرساخت پیشرفته، همراه اول این امکان را فراهم کرده تا دامنه گسترده‌ای از خدمات مبتنی بر دیتا، از جمله دولت الکترونیک، پرداخت همراه، بانکداری الکترونیک و غیره به سادگی در اختیار مشترکین قرار گیرد و علاوه بر بهبود تجربه زندگی دیجیتال، منجر به رونق بیشتر در بازار کسب و کار شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه