در کنگره بزرگداشت شهید حامد جرفی و 1200شهدای کارمند خوزستان مطرح شد:
۱۲۰۰ شهید کارمندی در خوزستان برگ زرین کارنامه کارمندان است / ترخیص مدافعان حرم تسریع داده شود
غلامرضا شریعتی گفت : تقاضای مدافعین حرم برای تسریع در ترخیص آنها از سازمان های دولتی نشان دهنده ادامه راه شهدا در میان کارمندان و پرتوافکنی پیام انقلاب اسلامی است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهوازنوین :غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در کنگره بزرگداشت شهید حامد جرفی و ۱۲۰۰شهدای کارمند خوزستان در تالار امام رضا شهرک نفت اهواز اظهار کرد: مدتی پیش به همت استانداری و دستگاه های دیگر در مراسمی رسمی از سوی سازمان ثبت احوال، شناسنامه شهیدجرفی رونمایی شد و امروز نیز از کتاب زندگانی و تمبر این شهید جرفی رونمایی خواهدشد، اگرچه همه این کارها نمادین است اما این اقدامات راهی برای ادامه راه شهدا، اسلامی تر کردن و تحقق شعارهای انقلاب است که به مسئولین تذکراتی می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین,وی صیانت از بیت المال و حفظ حریم را از وظایف مسئولین دانست و افزود: تلاش برای اثربخشی بیشتر برای مردم ایجاد کردن جزو وظایف مسئولین است نه اینکه مدیران با قرارگرفتن بر کرسی مدیریت فکر کنندهر طور دلشان خواست باید عمل کنند.
,شریعتی با بیان اینکه شهدا الگویی هستندکه مابا استفاده از این نسخه باید ادامه دهنده راه آنها باشیم گفت: یک هزار و ۲۰۰ شهید تقدیم این کشور شده که در واقع یک هزار و ۲۰۰ برگ زرین را در کارنامه کارمندی به ثبت رسانده است براساس همین نقش ویژه ای که در پشتیبانی دفاع مقدس و مدیریت غیرنظامی هدای کارمند است انتظار می رود دولت و دولتی ها نسبت به اداره روند جاری یک جامعه کوشا باشند.
,وی با اشاره به دیدار روز گذشته خود با بسیجیان و مدافعان حرم اضافه کرد : بسیجیان مدافع حرم تقاضا داشتند هنگام اعزام برای دفاع، ترخیص آنها از سازمان های دولتی تسریع داده شود، این تقاضا نشان دهنده ادامه راه شهدا در میان کارمندان و پرتوافکنی پیام انقلاب اسلامی است.
,استاندار خوزستان عنوان کرد: شهید حامد جرفی نماد شهدای کارمندان استان خوزستان و کشور شناخته می شود و همه در وصف ایشان حرف های بسیاری زدند که نشان از رشادت های خوزستانی ها به ویژه دشت آزادگان و هویزه دارد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه