سران عشایر و طوایف عرب شهرستان باوی طومار "منع تیراندازی در مراسمات" را امضاء کردند + تصاویر

سران عشایر و طوایف عرب شهرستان باوی طومار "منع تیراندازی در مراسمات" را امضاء کردند + تصاویر
سران و شیوخ عشایر عرب سراسر شهرستان باوی طومار منع تیراندازی در محافل عروسی و عزا را امضاء کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باوی نیوز؛ سران و شیوخ عشایر عرب سراسر شهرستان باوی طومار منع تیراندازی در محافل عروسی و عزا را امضاء کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باوی نیوز,

رسم نادرست تیراندازی در محافل عروسی و عزا در شهرستان باوی، در برخی موارد، این آیین ها را به مصیبتی برای شرکت کنندگان در مراسم تبدیل می کند.

,

تیراندازی در مجالس عروسی و عزا، فرهنگ غلطی در شهرستان باوی است که به درد فرهنگی تبدیل شده، شاخ و برگ دوانده و معضلات دیگری نظیر ازدواج های ناخواسته دختران را به سبب خون بها سبب شده است.

,

میان اقوم مختلف کشور همیشه مشکلاتی را به همراه داشته است که به نظر می رسد باید عقلای هر قوم و طایفه راهکاری برای از میان بردن این رسم های غلط بیابند و اجازه ندهند سنت های پسندیده و پذیرفته شده ای که از نیاکان به ارث رسیده اینگونه دستمایه اشتباهات شود.

,

۰۱

, ۰۱,

۰۲

, ۰۲,

۰۳

, ۰۳,

۰۴

, ۰۴,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه