چرا مجتمع های رفاهی ورودی بندر امام حسن همچنان بلا استفاده مانده اند؟
مجتمع های رفاهی بین راهی که جهت رفاه حال مسافرین و معرفی هر منطقه جهت خدمات رسانی و جذب توریست و اشتغال زایی نقش بسزایی دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر دیلم، مجتمع های رفاهی بین راهی که جهت رفاه حال مسافرین و معرفی هر منطقه جهت خدمات رسانی و جذب توریست و اشتغال زایی که کار بسیار ارزشمندی است، ساخته شده اند ولی شاهد هستیم درب مجتمع های خدمات رفاهی که یکی ورودی بندرامام حسن از سمت روستای حصار و دیگری ورودی بندر امام حسن از طرف منطقه نفتی بهرگان می باشند و با صرف هزینه هایی ساخته شده اند ولی همچنان بلاستفاده مانده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم،,,
مجتمع های که قرار بود وظیفه میزبانی از مسافران و میهمانان را بر عهده داشته باشند از این لحاظ از درجه و اهمیت بالایی برخوردار هستند.
,,
به این دلیل که این مجتمع ها در محور مواصلاتی استان های خوزستان، کهگلویه و بویراحمد، فارس و هرمزگان قرار گرفته اند و می توانند به عنوان یک پتانسیل بالقوه با توجه به موقعیت جغرافیایی که ذکرشده استفاده حداکثری از آنان جهت جذب گردشگر و معرفی شهر و بخش امام حسن به گردشگران و مسافرینی که در این مسیر تردد می کنند و با توجه به اینکه شهر امام حسن را دیوار فرودگاه محصور نموده موثرند و احتمالا افرادی که مصوب نمودند که این دو مجتمع احداث شوند نظرشان بر این بوده که امروز درب آنان قفل زده شود و خاک بخورند.
,,
در هر صورت انتظار داریم درب این مجتمع ها باز شود و به طریقی در اختیار مردم بخش امام حسن قرار گیرد تا هم مسافرینی که از این مسیر عبور می کنند بتوانند از آن استفاده کنند و هم موجب اشتغال زایی حداقل دو نفر از جوانان جویای کار شهر و بخش امام حسن شوند.
,,
سیدعلیرضا هاشمی نژاد
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه