رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد:

بیمارستان 200تختخوابی جایگزین بیمارستان شهید چمران بروجرد ساخته می شود

بیمارستان 200تختخوابی جایگزین بیمارستان شهید چمران بروجرد ساخته می شود
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: بیمارستان 200 تختوابی جدیدی جایگزین بیمارستان شهید چمران در سطح شهر بروجرد توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص) ساخته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "محسن صیرفی" رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: با توجه به مشکلات و کمبود فضای فیزیکی در بیمارستان های بروجرد قرار است به زودی بیمارستانی در سطح شهر توسط قرارگاه خاتم الانبیا(ص) ساخته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد,


وی اضافه کرد: این بیمارستان جایگزین بیمارستان چمران می شود که این طرح جایگزینی در زمینی به وسعت چهار هکتار احداث می شود.

,
,


به گفته وی هم اکنون تلاش می شود تا زمین این بیمارستان جایگزین در جای مناسبی انتخاب شود تا کار احداث آغاز شود.

,
,


صیرفی اظهار داشت: با توجه به این که بیمارستان آیت اله بروجردی(ره) با حدود 220 تخت قرار است وارد چرخه  درمان شود اما این بیمارستان جایگزین بیمارستان شهید چمران می شود و با ساخت این بیمارستان جدید تعداد تخت ها برای درمان بیماران افزایش می یابد.

,
,


وی با اشاره به این که یکی از مهمترین مشکلات بروجرد موضوع بهداشت و درمان است افزود: با ساخت این بیمارستانها و وارد کردن آنها به چرخه درمان قطعا بخش قابل توجهی از مشکلات کاهش می یابد.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه