logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری:

رابطه مستقیم بین سطح سواد و ارتکاب جرم وجود دارد

رابطه مستقیم بین سطح سواد و ارتکاب جرم وجود دارد
مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری گفت: تحقیقات و بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که رابطه مستقیم و تنگاتنگی بین سطح سواد و ارتکاب جرم وجود دارد، هر چند به عقیده کارشناسان، فقر را نیز می توان یکی از اصلی ترین علل بی سوادی یا کم سوادی برشمرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز، حجت‌الاسلام مرتضوی مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری اظهارکرد: شاید درنگاه نخست نتوان فقر را، نخستین عامل ارتکاب جرائم معرفی کرد اما تحقیقات و بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که رابطه مستقیم و تنگاتنگی بین سطح سواد و ارتکاب جرم وجود دارد، هر چند به عقیده کارشناسان، فقر را نیز می توان یکی از اصلی ترین علل بی سوادی یا کم سوادی برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,


وی ادامه داد: همه دستگاه های فرهنگی استان با همکاری و همفکری هم به منظور کاهش آسیب های جامعه باید قدم بردارند تا بتوانیم جامعه سالم و عاری از آسیب داشته باشیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی بیان کرد: در همین راستا کارگاه آموزشی پیشگیری از وقوع جرم و آسیب شناسی ویژه روحانیون، هیئت های مذهبی و مداحان با همکاری معاونت پیشگیری از جرم دادگستری، معاونت طرح هجرت و اداره کل اوقاف وامور خیریه استان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مرتضوی گفت: در باره تاریخ دقیق برگزاری کارگاه آموزشی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرکرد و کارشناس پیشگیری از جرم دادگستری نشستی جداگانه برگزار و زمان دقیق برگزاری کارگاه تصویب و به اداره کل تبلیغات اسلامی اطلاع‌رسانی شود.

گفتنی است، این نشست روز دو شنبه ۱۳ دی ۹۵ در دفتر مدیر کل تبلیغات اسلامی چهار محال و بختیاری با حضورمعاون فرهنگی،آموزشی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شهرکرد، کارشناس معاونت پیشگیری از جرم دادگستری، معاونت طرح هجرت و کارشناس امور مبلغین اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه