وزیر راه و شهرسازی از پروژه راه اردکان-چوپانان بازدید کرد/ افتتاح 43 کیلومتر از مسیر جدید اردکان-چوپانان
وزیر راه و شهرسازی صبح امروز،در نخستین برنامه خود در سفر به یزد از پروژه راه اردکان- چوپانان بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز،در نخستین برنامه خود در سفر به یزد از پروژه راه اردکان- چوپانان بازدید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,پیشرفت فیزیکی این پروژه 69 درصد و پیشرفت ریالی آن 75.7 درصد عنوان شده است. در حال حاضر طول این مسیر 101.2 کیلومتر است که در باند جدیدالاحداث 72 کیلومتر خواهد بود که تا به امروز 43 کیلومتر از آن آماده افتتاح است که به دست وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
,از اهداف این طرح میتوان به برقراری ارتباط میانبر در حد فاصل محورهای راه یزد و استانهای جنوبی، با اتصال مستقیم مراکز استانهای شمالی و همچنین کاهش قابل ملاحظه طول مسیر راه به میزان حدود 300 کیلومتر در حد فاصل شهرهای یزد و استانهای شمالی اشاره کرد.
,با بهرهبرداری از این طرح مراکز صنعتی، معدنی، کشاورزی و جمعیتی منطقه طرح به شبکه سراسری راه متصل خواهد شد و علاوه بر صرفهجویی در مصرف انرژی و سوخت، آمار سوانح و تصادفات جادهای در ابعاد منطقهای و ملی کاهش چشمگیری خواهد داشت.
,گفتنی است کارفرمای این پروژه وزرات راه و شهرسازی است که تحت نظارت شرکت مهندسین مشاوره ایمن راه، پیمانکاری آن به شرکت جهاد نصر داده شده است. مدت قرارداد 30 ماه و مبلغ اولیه قرار داد نیز 145 میلیارد و 930 میلیون ریال تعیین شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه