کشف 320 هزار لیتر سوخت قاچاق
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف 320 هزار لیتر سوخت قاچاق، در عملیات یک روزه در شهرستان میناب خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار عزیزاله ملکی بیان داشت: در ادامه طرح های پاکسازی نقاط آلوده، پلیس هرمزگان در یک عملیات منسجم و هماهنگ ،طرح پاکسازی مناطق آلوده و مبارزه با قاچاق سوخت را در "بندرساحلی کلاهی "شهرستان میناب اجرا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: با انجام تحقیقات فنی ، اقدام اطلاعاتی و جستجوی میدانی، تعدادی منزل و محل دپو سوخت قاچاق شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی این مکان های آلوده پاکسازی شدند.
,
این مقام انتظامی استان اظهار داشت : در اجرای این طرح 320هزار لیتر گازوئیل کشف و 47 فروند قایق توقیف شد.
,
فرمانده انتظامی استان هرمزگان ارزش سوخت های کشف شده را یک میلیارد و 280 میلیون ریال عنوان و تصریح کرد: پلیس تمام توان و تلاش خود را به کار گرفته تا با همکاری خوب مردم محل های دپو سوخت و کالای قاچاق را شناسایی و به صورت ریشه ای با این معضل و پدیده شوم برخورد کند.
,
منبع:میزان
]
ارسال دیدگاه