روایت مسکو از شدیدترین شکست داعش
سخنگوی وزارت دفاع روسیه در اظهاراتی به تشریح عملیات نیروی هوایی این کشور در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۹ سپتامبر علیه مواضع تروریست های داعش و النصره در سوریه پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه اعلام کرد که تروریست های تکفیری- صهیونیستی «داعش» و «جبههالنصره» در طول چند ماه گذشته، متحمل سنگین ترین شکست ها شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,بر اساس اعلام وزارت دفاع روسیه، حملات اخیر این گروهک های تروریستی در بخش های غربی و شرقی سوریه با شکست مواجه شده است.
,«ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه درباره عملیات نیروی هوایی این کشور در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۹ سپتامبر در سوریه گفت: حملات نیروی هوایی روسیه در این مدتِ زمانی به کشته شدن ۲ هزار و ۳۵۹ شبه نظامی داعش و زخمی شدن حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر دیگر منتهی شده است.
,وی ادامه داد که در این حملات همچنین ۱۶ فرمانده میدانی تروریست های داعش نیز به هلاکت رسیده اند.
]
ارسال دیدگاه