واکنش «وحید حقانیان» به شهادت نیرو‌های سپاه و بسیج در میرجاوه

واکنش «وحید حقانیان» به شهادت  نیرو‌های سپاه و بسیج در میرجاوه
مشاور امور ویژه دفتر مقام معظم رهبری به شهادت نیرو‌های سپاه و بسیج در میرجاوه سیستان و بلوچستان واکنش نشان داد و تاکید کرد: درود بر این دلاور مردان پاسدار وطن و غیور مردان عرصه ورزش که امنیت و عزت را به مردم و کشور هدیه می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید وحید حقانیان مشاور امور ویژه دفتر مقام معظم رهبری در مطلبی در فضای مجازی به شهادت نیرو‌های سپاه و بسیج در میرجاوه سیستان و بلوچستان واکنش نشان داد که در ادامه آمده است:

بسمه تعالی

دیشب تقریبا زمان شروع مسابقه فوتبال که ما آسوده خاطر درمنازلمان همراه با خانواده مشغول دیدن بازی جوانمردان، باغیرتمان بودیم، در مرز شرقی کشور برجک ۹۶ میرجاوه سیستان و بلوچستان نیرو‌های بسیج و سپاه پاسداران عزیز مورد یورش حدود ۳۰ نفر از گروهک‌های معاند قرار گرفتند که این جوانمردان نیز پس از درگیری غیرتمندانه اشرار را فراری داده و به آن‌ها خساراتی وارد آوردند.

دراین درگیری ۳ غیور مرد سپاه و بسیج، شهید و پنج غیور مرد دیگر مجروح شدند؛ درود بر این دلاور مردان پاسدار وطن و آن غیور مردان عرصه ورزش که امنیت و عزت را به مردم و کشور هدیه می‌کنند. ما نیز چنین باشیم.

سید وحید حقانیان

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه