دستگیری موادفروشان اطراف مدارس

دستگیری موادفروشان اطراف مدارس
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از اجرای طرحهای ویژه به مناسبت بازگشایی مدارس خبر داد و گفت: موتورسیکلتها و خودروهای مزاحم اطراف مدارس توقیف می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ کیوان ظهیری رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در تشریح این طرح‌ها افزود: از روز اول مهرماه به مدت ۱۵ روز طرح ویژه برقراری نظم و امنیت مدارس شهر تهران توسط نیروهای کلانتریها به اجرا در می آید. در این طرح نیروهای کلانتری به صورت محسوس و غیرمحسوس مدارس تحت حوزه خود را به صورت ویژه تحت پوشش قرار می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: این نیروها در سه قالب پیاده، موتوری و خودرویی از ساعات صبح و آغاز مدارس و در ساعات تعطیلی مدارس در کنار مدارس مستقر هستند.

,

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تاکید کرد: در روز بازگشایی مدارس، روسای کلانتریها و سرکلانتران در مدارس حوزه استحفاظی خود حاضر شده و این روز را تبریک خواهند گفت.

,

سرهنگ ظهیری خاطرنشان کرد: دستگیری خرده فروشان مداد مخدر حوالی مدارس، جمع آوری معتادان متجاهر در شعاع مدارس، مقابله با عرضه کنندگان اقلام ضد فرهنگی اجرای و اجرای طرح توقیف خودروها و موتروسیکلتهای مزاحم به ویژه در ساعات پایانی مدراس از اولویتهای این طرح است.

,

وی گفت: همچنین کمک به عوامل راهور در روانسازی ترافیک در ساعات شروع و پایان مدارس و تامین امنیت مسیر رفت و آمد دانش آموزان با پوشش گشتهای کلانتری تیمهای در این طرح پیش بینی شده است.

,

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از شهروندان خواست موارد مشکوک در اطراف مدارس را با تماس با ۱۱۰ اطلاع دهند.

,
منبع: مهر
, منبع: مهر]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه