تظاهرات مردمی در عدن علیه امارات

تظاهرات مردمی در عدن علیه امارات
تظاهراتی در شهر عدن در جنوب یمن برای اعلام درخواست آزادی زندانیان دربند نظامیان امارات برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از العالم، بزرگان قبایل و فعالان سیاسی، حقوقی و جامعه مدنی در یمن؛ نظامیان اماراتی مستقر در شهر عدن را به بازداشت، ربودن و پنهان کردن تعدادی از سرمایه گذاران، فعالان و نیروهای مقاومت جنوب یمن متهم کردند و محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی را عامل این بازداشت ها اعلام کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
تظاهرات کنندگان شهر عدن اعلام کردند که نظامیان اماراتی ۳ سال پیش یک تاجر را به نام «علی عوض عبدالحبیب» و پسرش «غسان» ربودند و سرنوشت این دو نفر هنوز نامعلوم است.
,
 
,
تظاهرات کنندگان در بیانیه ای اعلام کردند که به تظاهرات مسالمت آمیز خود تا آزادی عبدالحبیب و پسرش و معلوم شدن سرنوشت دیگر زندانیان و ربوده شدگان ادامه خواهند داد.
,
 
,
دهها نفر دیگر نیز چندی پیش چادرهایی را در منطقه المنصوره شهر عدن به پا کرده و خواستار مشخص کردن سرنوشت و آزادی زندانیان و ربوده شدگان شده بودند.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه