جانشین نیروی هوایی ارتش: جنگنده‌های کوثر مجهزتر می شوند

جانشین نیروی هوایی ارتش: جنگنده‌های کوثر مجهزتر می شوند
جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: پیشرفت‌های بسیار خوبی در روند تولید انبوه جنگنده‌های کوثر به دست آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» با اشاره به روند تولید جنگنده کوثر طی یک سال گذشته اظهار کرد: در مدت زمان یک سال سپری شده از رونمایی جنگنده کوثر، پیشرفت‌های بسیار خوبی در روند تولید انبوه این نوع جنگنده به دست آمده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: تمام مراحل ساخت جنگنده‌های کوثر در داخل کشور انجام می‌شود و متخصصان صنایع هوایی آن را انجام می‌دهند.

,

جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه آپشن‌ها یا قابلیت‌های جنگنده کوثر روز به روز در حال ارتقا یافتن است، عنوان کرد: به جرات می‌گوییم که هواپیماهای جنگنده کوثر با تجهیزات مدرن و مجهزتر تولید و رونمایی شد.

,

امیر واحدی همچنین گفت: حرکات نمایشی زیبای جنگنده کوثر که توسط خلبان آن به اجرا درآمد را همگان در رژه روز ارتش دیدند و ان‌شاءالله در آینده نزدیک تیم آکروجت کوثر تکمیل و راه‌اندازی می‌شود و تمام خلبانان نیروی هوایی ارتش با کوثر به انجام حرکات نمایشی خواهند پرداخت.

,

به گزارش ایسنا، سی‌ام مردادماه سال ۱۳۹۷ با حضور رئیس جمهور و وزیر دفاع، از هواپیمای جنگنده کوثر رونمایی شد. هواپیمای کوثر یک هواپیمای جنگنده پیشرفته با ماموریت پشتیبانی نزدیک هوایی است که به صورت کاملا بومی ساخته شده است و ایران را در زمره معدود کشورهای دارای فناوری طراحی و ساخت هواپیمای جنگنده با سامانه‌های اویونیک و کنترل آتش نسل ۴ قرار داده است. این هواپیما در ۲ نوع تک کابین و دو کابین قابل تبدیل خواهد بود که نوع دوکابینه علاوه بر قابلیت رزمی، برای آموزش خلبانان در مرحله پیشرفته کاربرد دارد. با تولید جنگنده کوثر، در کل هواپیما ۱۶ و نیم میلیون دلار و در بخش اویونیک ۷ و نیم میلیون دلار صرفه جویی شد.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه