گزارش تصویری/
تصاویر/ فصل صید ماهی در خزر
صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد.[
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد.
کفال، سفید و کپور مهم ترین ذخیره از 15 گونه ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که همه ساله در دو فصل پاییز و زمستان سفره ایرانی ها را رنگین می کنند و گاهی طعم و مزه ماهی سفید به عنوان برند دریای خزر در قالب سوغاتی شمال به آن سوی مرزها هم می رسد.
کفال، سفید و کپور مهم ترین ذخیره از 15 گونه ماهیان استخوانی دریای خزر هستند که همه ساله در دو فصل پاییز و زمستان سفره ایرانی ها را رنگین می کنند و گاهی طعم و مزه ماهی سفید به عنوان برند دریای خزر در قالب سوغاتی شمال به آن سوی مرزها هم می رسد.,
,
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
ارسال دیدگاه