اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/شیرین ترین سوغاتی خراسان رضوی

تصاویر/شیرین ترین سوغاتی خراسان رضوی
نبات و آبنبات مهمترین سوغات استان خراسان رضوی و شهر مشهد است .
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛در آب نبات شکر در دمای بالا حرارات دیده و به صورت مایع در می‌آید سپس با موادی مانند پسته، گل محمدی، هل، نارگیل، قهوه و.... مخلوط می‌شود. خمیر آب نبات به شکل ریز درآمده و تکه تکه می‌شود.اما در نبات شرایط فرق می‌کند و شکر پس از حرارات در ظروف مخصوص (پاتیل) ریخته شده و به مدت یک هفته در دمای ۵۰ درجه باقی می‌ماند تا به صورت بلور در آید. سپس خنک شده و قابل استفاده می‌گردد.نبات و آب نبات خراسان امروزه به کشورهای خارجی صادر و زائران و مجاوران آن را برای دوستان و آشنایان هدیه می‌برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه