اخبار داغ

خبر‌های محرمانه‌ امروز دانا/

فروش مشروب با برند شرکت مشهور/پخش شب‌نامه یک فرقه ضاله/بورسیه دختر مشاور و خواهر معاون وزیر/خانواده وزیر کجاست؟/فعالیت زیر پوستی اصلاح‌طلبان

فروش مشروب با برند شرکت مشهور/پخش شب‌نامه یک فرقه ضاله/بورسیه دختر مشاور و خواهر معاون وزیر/خانواده وزیر کجاست؟/فعالیت زیر پوستی اصلاح‌طلبان
فروش مشروب با برند شرکت مشهور، پخش شب‌نامه یک فرقه ضاله، بورسیه دختر مشاور و خواهر معاون وزیر و فعالیت زیر پوستی اصلاح‌طلبان از جمله خبرهای امروز دانا بود.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا اخیرا سازمان موسوم به "علم حق و عدالت" وابسته به ابراهیم میرزائی در نقاط مختلف کشور به ویژه تهران فعالیت هایی را انجام می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

**شب‌نامه‌های فرقه ابراهیم میرزایی در پایتخت

, **شب‌نامه‌های فرقه ابراهیم میرزایی در پایتخت,

 بر اساس این گزارش شب نامه ها و بیانیه هایی از مشروح اهداف و راهبرد های این سازمان برای جذب افراد و جوانان به این فرقه ضاله و توسعه سازمان موسوم به علم حق و عدالت در شهرهای مختلف کشور منتشر شده است.

,

ابراهیم میرزایی ، فردی که پس از شروع انقلاب اسلامی ابتدا خود را کاندیدای ریاست جمهوری کرد و پس از مدتها نیز علی رغم ادعاهای مختلفی که داشته ، سرانجام روزی ادعای پیامبری و امام زمان بودن کرد و بر اساس آخرین خبرها پس از فرار مفتضحانه از کشور اکنون در یک کشور اروپایی پیتزا فروشی می کند.

,

او فردی است که با راه اندازی سازمان موسم به علم ، حق و عدالت ، سعی در ایجاد انحراف و تبلیغات گسترده علیه نظام اسلامی و رسالت این انقلاب در داخل و خارج کشور را دارد.

,

پیش از این هم در محلات تهران، روی دیوارها شعارهایی بود که نشان از «ظهور منجی عالم بشریت ابراهیم میرزایی» خبر می‌داد! برگه‌های تبلیغاتی در ابعاد گوناگون نیز با این موضوع در میان مردم پخش می‌شد که همزمان با آن نیز هزاران ایمیل و هرزنامه که در فضای مجازی از این موعود خبر می‌داد نیز توزیع می‌شد.

,

 

,

**فروش مشروب با برند شرکت مشهور

, **فروش مشروب با برند شرکت مشهور,

چندی پیش زمزمه هایی در شهر کرج به گوش می رسید که در برخی از رستوران ها و مغازه های سطح شهرستان کرج عده ای سودجو اقدام به فروش مشروبات الکلی می نمایند

,
 
,
 این بطری های حاوی الکل در مقیاس ۱ لیتری و با برند یک شرکت مشهور و طعم کلاسیک (ماالشعیر تلخ) در سطح کلانشهر کرج توزیع می شود که به قیمت ۲۰۰۰۰۰ ریال به فروش می رسد؛ این در حالی است که یک بطری معمولی با همین طعم و بدون الکل به رقمی معادل ۱۸۰۰۰ ریال و قیمت باکس ۶ تایی این محصول عاری از الکل به قیمت ۱۰۸۰۰۰ ریال به فروش می ررسد و این یعنی ۱ بطری حاوی الکل، به ۲ برابر قیمت یک باکس ۶ تایی بدون الکل به فروش می رسد.
,
 
,
چندی پیش نیز خبری در رسانه ها منتشر شد که در آن جمع آوری و امحای این دست مشروبات الکلی با این برند در سطح کلانشهر کرج از سوی نیروی انتظامی استان البرز صورت گرفت، اما دوباره شاهد توزیع و فروش این مشروبات الکلی مخفی هستیم.
,

 

,

 

,

**تلاش هاشمی برای تصاحب کرسی نماز جمعه

, **تلاش هاشمی برای تصاحب کرسی نماز جمعه,

گزارش ها از تکاپوی پنهان و آشکار نزدیکان هاشمی رفسنجانی برای بازگشت وی به نماز جمعه تهران حکایت می کند. در روزهای گذشته نزدیکان هاشمی رفسنجانی در گفت وگو با رسانه های زنجیره ای از لزوم بازگشت وی به نمازجمعه تهران خبر داده اند. 

,

سایت هاشمی رفسنجانی هم در راستای این سناریو در گزارش هایی به بازخوانی نظرات هاشمی رفسنجانی درباره نماز جمعه پرداخته است. 
آخرین حضور هاشمی رفسنجانی به عنوان خطیب موقت نماز جمعه تهران مربوط به ۲۶ تیرماه ۸۸ بود که وی در سخنانی تامل برانگیزی به شبهه تقلب دامن زد و از لزوم آزادی زندانیان امنیتی سخن گفت. 

, سایت هاشمی رفسنجانی هم در راستای این سناریو در گزارش هایی به بازخوانی نظرات هاشمی رفسنجانی درباره نماز جمعه پرداخته است. ,
, آخرین حضور هاشمی رفسنجانی به عنوان خطیب موقت نماز جمعه تهران مربوط به ۲۶ تیرماه ۸۸ بود که وی در سخنانی تامل برانگیزی به شبهه تقلب دامن زد و از لزوم آزادی زندانیان امنیتی سخن گفت. ,

**شهادت 2 مامور ناجا به دست اشرار

, **شهادت 2 مامور ناجا به دست اشرار,

شب گذشته(اول آذر) در جریان تیراندازی افراد ناشناس به ماموران نیروی انتظامی که مشغول گشت زنی در سطح شهر ایرانشهر بودند دو تن از پرسنل نیروی انتظامی شهید شدند.

,

ایرانشهر از شهرستان های بزرگ غرب استان سیستان و بلوچستان است که با استان کرمان از غرب و با شهرستان سرباز از شرق هم مرز است.

,

یک منبع مطلع به دانا گفت که ماموران نیروی انتظامی کلانتری 11 ایرانشهر در حال گشت زنی در سطح شهر بودند که به یک خودروی 405 با دونفر سرنشین مشکوک می شوند و به محض نزدیک شدن به این خودور آنها ماموران نیروی انتظامی را به رگبار می بندند.

,

گزارش شده در جریان این تیراندازی شدید مامور نیروی انتظامی حسین رفسنجانی و ستوان سوم بادامچی به درجه رفیع شهادت نایل شدند؛ همچنین راننده خودروی کلانتری همراه این ماموران به شدت مجروح شده و در بیمارستان بستری است.

,
‫معاون امنیتی سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان با تایید این خبر گفته است "پس از حادثه ماموران به یک دستگاه خودروی پژو مشکوک می‌شوند و ماموران با سرنشینان این خودرو درگیر شده و در این درگیری یک نفر از آنها کشته و تعداد دو نفر در این حادثه دستگیر شدند"‬
,
‫معاون امنیتی سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان با تایید این خبر گفته است "پس از حادثه ماموران به یک دستگاه خودروی پژو مشکوک می‌شوند و ماموران با سرنشینان این خودرو درگیر شده و در این درگیری یک نفر از آنها کشته و تعداد دو نفر در این حادثه دستگیر شدند"‬
, ‫معاون امنیتی سیاسی استانداری سیستان و بلوچستان با تایید این خبر گفته است "پس از حادثه ماموران به یک دستگاه خودروی پژو مشکوک می‌شوند و ماموران با سرنشینان این خودرو درگیر شده و در این درگیری یک نفر از آنها کشته و تعداد دو نفر در این حادثه دستگیر شدند"‬,

استان سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت زیاد و همسایگی با کشورهای ناامن پاکستان و افغانستان در طول سال شاهد درگیری اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر با نیروی انتظامی است که متاسفانه در این درگیری ها تعدادی از پرسنل نیروی انتظامی که مشغول خدمت رسانی و دفاع از مرزهای کشور هستد به شهادت می رسند.

,

**بورسیه تحصیلی دختر مشاور و خواهر معاون وزیر علوم

, **بورسیه تحصیلی دختر مشاور و خواهر معاون وزیر علوم,

 با روی کار آمدن دولت یازدهم، هجمه های زیادی علیه برخی از اقدامات دولت قبلی به وجود آمد و یکی از موضوعاتی که در صحبت بسیاری از دولت مردان یازدهم شنیده می شد، توقف بورسیه تحصیلی بود.

,

پس از این صحبت ها، دستور تعلیق قبولی پذیرفته‌شدگان بورس سال 1392 توسط جعفر توفیقی، سرپرست وزارت علوم، موجبات سرگردانی بیش از 1200 دانشجوی دکتری بورسیه امسال را در آستانه سال تحصیلی جدید فراهم آورد و نگرانی‌های جدی را در میان خانواده‌های‌شان ایجاد کرد.

,

آنها بورسه تحصیلی را به عنوان نقطه ضعف، باند بازی و ... می دانستند؛ این درحالی است که دختر یکی از مشاورین فعلی وزیر علوم و همچنین خواهر یکی دیگر از معاونین وزیر علوم، جزء بورسیه شدگان در سال های اخیر هستند.

,

البته این افراد در سهمیه بورس نبوده و با تلاش و نفوذی که در وزارت علوم داشتند، خارج از سهمیه، بورس شدند.

,

**وقف دوباره اموال دانشگاه آزاد

, **وقف دوباره اموال دانشگاه آزاد,

گفته شده بعد از انتخاب حمید میرزاده به عنوان رییس دانشگاه آزاد و انتصاب برخی افراد فعال در فتنه ۸۸ در این دانشگاه، بار دیگر بحث هایی برای وقف شدن اموال این دانشگاه به جریان افتاده است.

,

خاطرنشان می شود مسئولین دانشگاه آزاد از جمله آقای هاشمی رفسنجانی، بارها بر وقف اموال این دانشگاه و حتی جاری شدن صیغه وقف آن تاکید کرده بودند؛ موضوعی که توسط سرپرست سازمان اوقاف تکذیب شد و وی اعلام کرده بود که اموال عمومی نظیر دانشگاه، اساسا وقف شدنی نیست.

,

**چرا خانواده فرجی دانا به ایران نمی‌آید؟

, **چرا خانواده فرجی دانا به ایران نمی‌آید؟,

رضا فرجی‌دانا مدرک کارشناسی خود را در سال ۱۳۶۵ در رشته مهندسی برق از دانشگاه تهران دریافت کرد و سپس برای ادامه تحصیل در دانشگاه واترلو عازم کشور کانادا شد. به این ‌ترتیب او تحصیلات خود را در این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد (۱۳۶۸) و دکترا (۱۳۷۲) در رشته مهندسی برق به انجام رسانده است. 

,

برخی از اعضاء خانواده فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خارج از کشور به سر می برند.

,

این در حالی است که اگر این خانواده به صورت مقیم در خارج از کشور باشند، علت اصلی آن باید بررسی شود و چرایی اقامت دائم خانواده یک وزیر در خارج از کشور مشخص شود.

,

اما اگر اقامت خانواده فرجی دانا به صورت موقت است بازهم این سوال پیش می‌آید که چرا خانواده یک وزیر باید اقامت در خارج از کشور را به اقامت در داخل کشور ترجیح بدهند؟

,

گفته می شود برخی از اعضای خانواده فرجی دانا که در خارج از کشور به سر می برند قصد ندارند که به کشور بازگردند.

,

**فعالیت اصلاح‌طلبان در قم

, **فعالیت اصلاح‌طلبان در قم,

شورای مشورتی اصلاح طلبان در برخی از نقاط کشور در تکاپو برای انجام فعالیت های اثرگذار در جامعه هستند.

,

از جمله تحرکات این شورا می‌توان به فعالیت برخی اصلاح طلبان در شهر قم اشاره کرد.

,

گفته می شود یکی از اعضای ارشد مجمع مدرسین و محققین همچنین یکی از فعالین حزب منحله مشارکت در این شورا فعالیت چشم گیر دارند.

,

هدف اصلی از این گونه فعالیت ها زنده نگه داشتن نام اصلاحات در کشور است؛ این افراد قصد دارند خود را در جامعه به عنوان حزبی فعال و اثر گذار معرفی کنند.

,

در حال حاضر نیز به نظر می رسد که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ،برخی از اصلاح طلبان که نقش بسیار زیادی در دامن زدن به فتنه 88 نیز داشتند بار دیگر سودای فتنه گری در سر می پرورانند.

,

 

,

**قلم‌زنی فعالین فتنه در رسانه های دولتی

, **قلم‌زنی فعالین فتنه در رسانه های دولتی,

 

,

پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، موج قلم فرسایی فعالین و حامیان فتنه ۸۸ در رسانه های دولتی شدت گرفته است.

, پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، موج قلم فرسایی فعالین و حامیان فتنه ۸۸ در رسانه های دولتی شدت گرفته است. ,

بر همین اساس در روزهای گذشته روزنامه دولتی شهروند یادداشتی را به قلم (مینا. ج) وکیل مدافع چهره های فعال در فتنه ۸۸ منتشر کرده است. روزنامه ایران نیز یکی از ستون های ویژه خود را به (علی.ش) از دیگر حامیان فتنه ۸۸ اختصاص داده است. 

, بر همین اساس در روزهای گذشته روزنامه دولتی شهروند یادداشتی را به قلم (مینا. ج) وکیل مدافع چهره های فعال در فتنه ۸۸ منتشر کرده است. روزنامه ایران نیز یکی از ستون های ویژه خود را به (علی.ش) از دیگر حامیان فتنه ۸۸ اختصاص داده است. ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه