رئیس اتحادیه مرکبات ایران:

امکان تولید یک میلیون تن پرتقال را داریم/واردات مرکبات در زمان تولید به باغداران ضربه می‌زند/مردم به مصرف میوه خارجی ترغیب می‌کنند

امکان تولید یک میلیون تن پرتقال را داریم/واردات مرکبات در زمان تولید به باغداران ضربه می‌زند/مردم به مصرف میوه خارجی ترغیب می‌کنند
رئیس اتحادیه مرکبات ایران، واردات و رواج فرهنگ مصرف میوه‌های خارجی را عامل مهمی در کناره‌گیری باغداران از کشاورزی دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدرضا شعبانی رئیس اتحادیه مرکبات ایران در گفتگو با خبرنگار اگری پرس، با اشاره بر اینکه واردات محصولات خارجی به تولید داخلی ضرر می‌رساند، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرموده‌اند ما باید مردم را به برند ایرانی عادت بدیم و از تولیدکننده ایرانی حمایت کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اگری پرس,

وی ایران را جزء ۷یا۸ تولید کننده اول مرکبات دنیا دانست و افزود: در ایران بیش از ۴میلیون تن تولید مرکبات داریم که اگر زیرساخت‌ها و حمایت‌های ویژه ای در بخش صادرات صورت بگیرد، حدود یک میلیون تن صادرات پرتقال را نیز پیش بینی می‌کنیم.

,

شعبانی مهم‌ترین عاملی افزایش میزان واردات پرتقال را واردات همزمان با تولید داخلی دانست و گفت: واردات در زمان تولید به تولید داخلی ضربه سنگینی وارد می‌کند و این بدین معنی است که دولت با وراد کردن پرتقال و سایر مرکبات به کشور از مهرماه تا پایان ماه فروردین، پرتقال کاران را آسیب زده و دلسرد می‌کند چرا که پرتقال در تابستان یک میوه فانتزی محسوب می‌شود و نیازی به واردات آن نیست.

,

وی در ادامه تاکید کرد: واردات چند جنبه مهم خسارت‌زا دارد، اول آنکه ذائقه مردم به سمت محصولات خارجی سوق پیدا می‌کند و مردم را به نام تنوع‌طلبی با محصولات پرزرق و برق خارجی که در مقایسه با مرکبات داخلی در برخی موارد و صرفا چشم نوازتر است رو به رو کرده و اصل داستان که کیفیت است، فراموش می‌شود. این درحالیست که مصرف میوه باید به منظور ویتامین‌های مورد نیاز بدن صورت بگیرد و نه تنها به عنوان تنوع ذائقه‌ای برای تمام فصل‌ها.

,

رئیس اتحادیه مرکبات گفت: واردات و رواج مصرف میوه‌های وارداتی باعث شده که کشاورزان دلسرد شده و دست از باغداری بکشند درحالی که بهتر است به جای تازه خوری میوه‌ها در فصل‌های مختلف، صنایع تبدیلی را رونق داد و به جای واردات میوه برای تازه خوری، آبمیوه‌های طبیعی آن را به مردم عرضه کرد. این امر هم به تولید اشتغال در کشور کمک می‌کند و هم اینکه باعث می‌شود کشاورزان کشت متنوع‌تری داشته باشند. زیرا مسئله مهمی که در این میان دیده می‌شود این است که ما هنوز الگوی کشت مناسب برای کشاورزی نداریم و این امر متوجه وظایف وزارت جهاد کشاورزی است.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه