آگیره سرمربی الوحده امارات شد

آگیره سرمربی الوحده امارات شد
خاویر آگیره به عنوان مربی جدید تیم فوتبال الوحده امارات عربی متحده انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا وی طی عقد قراردادی یک ساله به این تیم پیوست.سامی الجابر بازیکن سابق تیم ملی فوتبال عربستان سعودی مربی‌گری تیم الوحده را تا پیش از این بر عهده داشت که قراردادش تمدید نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دبی، در فوریه 2015 میلادی وی از مربی‌گری تیم ملی فوتبال ژاپن برکنار شد که علت آن دست‌ داشتن در رسوایی تبانی در رقابت‌های فوتبال باشگاه‌های اسپانیا بود. وی طی سال‌های 2012 تا 2014 مربی‌گری تیم فوتبال باشگاهی اسپانیول را بر عهده داشت.
در سال 2001 نیز فدراسیون فوتبال مکزیک به وی پیشنهاد مربی‌گری تیم ملی فوتبال این کشور را ارائه کرد و وی موفق شد تیم ملی کشورش را به جام جهانی 2002 برساند.
آگیره پس از آن به تیم اوساسونا پیوست و موفق شد این تیم را در سال 2006 میلادی تا رده چهارم رقابت‌های لالیگا بالا بکشاند. وی پس از آن مربی‌گری تیم فوتبال اتلتیکو مادرید را بر عهده گرفت اما در سال 2009 به علت کسب نتایج ضعیف، از سمتش برکنار شد. آگیره در همان سال مجددا به عنوان مربی تیم ملی مکزیک فعالیتش را از سر گرفت اما پس از حذف این تیم در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی دو هزار و ده میلادی از سمتش استعفا کرد.

,
,
,

hkjiانتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه