ترکی: چه ایرادی دارد پول اسپانسر برای داوران هم خرج شود

ترکی: چه ایرادی دارد پول اسپانسر برای داوران هم خرج شود
داور فوتبال کشورمان گفت: با توجه به اینکه ۹۸ درصد داوران در تست آمادگی جسمانی پذیرفته شده‌اند نشان دادیم که اشتباهات داوری ناشی از این مسئله نبوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن ترکی در مراسم تقدیر از داوران اظهار داشت: من 27 سال است که در بخش قضاوت فعالیت می‌کنم و در این زمینه پوست کلفت شده‌ام. خوشحالم که امروز پیشکسوتان داوری را دیدم و در پوست خود نمی‌گنجم. برخی در تخریب داوران کارهایی انجام می‌دهند که دامن این مسائل اسپانسر داوران را هم گرفت و مباحثی در مورد سس و کادوهای اهدایی گفته شد که این موارد از سوی داوران نبود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: من به شخصه عذرخواهی می‌کنم به هر حال هر کسی باید محصولات خود را ارائه دهد امیدواریم سال آینده نامی نو هم خودرو تولید کند تا به داوران ماشین هدیه دهد.

,

داور کشورمان تاکید کرد: امروز خوشحالم  که 98 درصد داوران توانستند در تست آمادگی جسمانی قبول شوند و اینکه خیلی‌ها می‌گفتند اشتباهات داوری به خاطر نداشتن آمادگی جسمانی داوران بوده رد شد این مسئله نشان می‌دهد که اشتباهات داوران از جای دیگری است که ترجیح می‌دهم در جای دیگر در مورد آن صحبت کنم.

,

ترکی تاکید کرد: ما نیم فصل سختی را پشت سر گذاشتیم و امیدوارم در نیم فصل دوم داوران اشتباهات کمتری داشته باشند هرچند که بی خطا فقط خداوند است.

,

وی با اشاره به اینکه از اسپانسر داوری پولی نصیب داوران نشده ما تلاش کردیم که اسپانسر به بحث داوری وارد شود و انتظار داریم در این زمینه پولی هم برای خود داوران خرج شود مسائلی در مورد آموزش آن‌ها و همچنین مواردی دیگر باشد و این چه ایرادی دارد. متاسفانه ما برخی از همکاران خود را در سفرهایی از دست داده‌ایم امیدوارم که صندوقی برای حمایت داوران هم تشکیل شود.

,

انتهای پیام/ر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه