دیدار مفتی سوریه با خانواده چهار شهید +عکس

دیدار مفتی سوریه با خانواده چهار شهید +عکس
مفتی کل سوریه با حضور در منطقه تضامن در حومه دمشق، با مادری که در یک سال گذشته چهار فرزند خود را در راه دفاع از میهن تقدیم کرده، دیدار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم، شیخ احمد بدر الدین حسون، مفتی سوریه دیروز (سه شنبه) در منزل چهار برادر شهید سوری در منطقه تضامن در حومه دمشق حضور یافت و با خانواده این شهدا دیدار و  گفتگو کرد.

مفتی سوریه در این دیدار صمیمانه، شهادت چهار فرزند این مادر مقاوم و صبور را به وی تبریک گفت و تاکید کرد: «من نیز یکی از فرزندان شما هستم و هرگاه برای کسی دعا می کنید، فراموش نکنید که فرزندی هم به نام احمد دارید».
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,
,
,
,
دیدار مفتی سوریه با خانواده چهار شهید +عکس
, دیدار مفتی سوریه با خانواده چهار شهید +عکس,


"ام غیاث"، مادر چهار شهید قهرمان به نام های "عباس العباس، یعرب العباس، محمود العباس و عمار العباس" است که همگی جزء نیروهای داوطلب و "دفاع مردمی" بودند و در یک سال گذشته در راه مبارزه با تروریست های مسلح در مناطق مختلف سوریه به شهادت رسیده اند.

چندی پیش مستندی با عنوان "ام غیاث" درباره این مادر مجاهد از شبکه اول تلویزیون کشورمان پخش شد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه