logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اتحادیه لوازم خانگی محلات:

تولید کننده داخلی نیاز به حمایت بیشتری دارد/ مصرف کننده به دنبال کیفیت خوب و خدمات پس از فروش مناسب است

تولید کننده داخلی نیاز به حمایت بیشتری دارد/ مصرف کننده به دنبال کیفیت خوب و خدمات پس از فروش مناسب است
رئیس اتحادیه لوازم خانگی محلات، گفت: تولید کننده داخلی باید حمایت شود تا بتواند اجناسی با کیفیت عالی و مناسب وارد بازار کند در غیر اینصورت مصرف کننده تنها در نتیجه عدم بودجه و با اجبار کالای ایرانی می خرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حامد شریف رئیس اتحادیه لوازم خانگی محلات در گفت و گو با خبرنگار «رازق» با اشاره به وضعیت بازار، اظهار کرد: انتظار میرفت بازار در شب عید شرایط بهتری داشته باشد اما همچنان تغییری نکرده است.

وی ادامه داد: بازار به نسبت پارسال افت محسوسی داشته و به نظر می رسد هر روز شرایط بدتر از قبل می شود.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی محلات در مقایسه تولیدات داخلی و خارجی گفت: ایران در تولیدات داخلی لوازم خانگی جز در مواردی اندک پیشرفتی نداشته است و هنوز آماده رقابت با اجناس خارجی در حوزه لوازم خانگی نشده است.

شریف در ادامه این مطلب تصریح کرد: تولید کننده داخلی باید حمایت شود تا بتواند اجناسی با کیفیت عالی و مناسب وارد بازار کند در غیر اینصورت مصرف کننده تنها در نتیجه عدم بودجه و بالاجبار کالای ایرانی می خرد.

وی در ادامه اذعان کرد: در این شرایط رکود و عدم نقدینگی مردم در مقابل هزینه ای که می کنند انتظار دریافت کالایی با کیفیت عالی دارند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی محلات در پایان اضافه کرد: مصرف کننده بدنبال کالایی با کیفیت خوب و خدمات پس از فروش مناسب می باشد چیزی که در تولیدات ایرانی کمتر دیده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه