در گفتگوهای جداگانه مطرح شد؛

«شیرین ترین» و «تلخ ترین» خاطرات و اتفاقات سال 95 از نگاه مسئولین شهرستان خاش/درگذشت ناگهانی امام جمعه فقید خاش تلخ ترین و بدترین خاطره سال بود

«شیرین ترین» و «تلخ ترین» خاطرات و اتفاقات سال 95 از نگاه مسئولین شهرستان خاش/درگذشت ناگهانی امام جمعه فقید خاش تلخ ترین و بدترین خاطره سال بود
در سالی که گذشت رویدادها و حوادث بسیاری در حوزه های مختلف شهرستان خاش به وقوع پیوست و مسئولین شهرستان خاش نظرات خود را در خصوص تلخ ترین و شیرین ترین این اتفاقات در مصاحبه با پایگاه خبری تحلیلی تفتان ما تشریح کردند که خواندن این دیدگاه ها خالی از لطف نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، سال 1395 هم با همه خوبی ها و بدی ها خود در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، حوادث و غیره رو به پایان است و در هر سال اتفاقات و حوادث بسیاری برای انسان رخ می دهد که با گذشت چندین سال بازهم بعنوان خاطره ای تلخ و یا خاطره ای شیرین در ذهن اشخاص به یادگار می ماند و موجب خوشحالی و یا ناراحتی افراد می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

در حالی که در واپسین روز سال 95 را پشت سر می گذراننیم و کمتر از یک روز دیگر به آغاز سال جدید باقی مانده است خبرنگار تفتان ما اینبار به سراغ چهره های سرشناس و مسئولین شهرستان رفته تا در رابطه با تلخ ترین و شیرین ترین اتفاق سال گپ بزند و آنها منتظر شنیدن سوالات دیگر در حوزه کاری بودند و وقتی از آنها در خصوص تلخ ترین و شیرین ترین اتفاق سال 95 در حوزه شهرستان یا کشور سوال کردیم متعجب می شدند و می خندیدند.

, تفتان ما , تفتان ما , تفتان ما , تفتان ما , 95 , .,

شاید خواندن شیرین‌ترین و تلخ‌ترین خاطرات مسئولین شهرستان برای شما جالب باشد که البته با کمی دقت می‌توان به جالبی رسید و از خواندن این نظرات پیام‌های بسیاری را می‌توان دریافت کرد.

, .,

* غم از دست دادن یار دیرینم حجت الاسلام میری امام جمعه فقید خاش بدترین خبر سال بود

, * غم از دست دادن یار دیرینم حجت الاسلام میری امام جمعه فقید خاش بدترین خبر سال بود, * غم از دست دادن یار دیرینم حجت الاسلام میری امام جمعه فقید خاش بدترین خبر سال بود,

مولوی محمدعلی شهنوازی امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش به خبرنگار تفتان ما گفت: غم از دست دادن روحانی جلیلقدر حجت الاسلام میری امام جمعه فید شهرستان خاش که از دوستان قدیمی حقیر بود برایم از بدترین و تلخ ترین خاطرات کل عمرم بود.

, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

وی بیان کرد: افتتاح و بهره برداری طرح های محرومیت زدایی سپاه در سال 95 از بهترین خاطرات بود که توانست دل بسیاری از محرومان و مستضعفان این استان را شاد و خوشحال کند و در اذهان عمومی باقی بماند.

,

* عدم اتمام پروژه های نیمه تمام دولت بدترین خاطره سال 95 بود

, * عدم اتمام پروژه های نیمه تمام دولت بدترین خاطره سال 95 بود, * عدم اتمام پروژه های نیمه تمام دولت بدترین خاطره سال 95 بود,

علی کرد نماینده مردم شهرستان خاش در مجلس شورای اسلامی نیز به خبرنگار ما گفت: انتخاب شدن حقیر بعنوان نماینده مردم شهرستان خاش از بهترین خاطرات دوران زندگیم بود که بتوانم در راه خدمت به مردم هرچه در توان دارم بگذارم تا رضایت خداوند و بنده خدا را کسب کنم.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: در برنامه 5 ساله ششم کشور و سه شیفت کاری مجلس و پیگیری مشکل اشتغال جوانان و مسئله امنیت مرزها از محل اعتبارات از خاطرات خوب بود که امیدواریم این برنامه ها عملیاتی شود.

,

کرد ادامه داد: مجلس شورای اسلامی توانست با قدرت و اهمیت به مسائل اقتصادی و اجتماعی و امنیت مردم تدابیری را در قالب احکام خوبی  که در برنامه ششم بیاورد که هم برنامه در زمان مناسب خود تصویب شد و هم بودجه عمومی کشور  به موقع به مجلس ارائه و بررسی شد و به تصویب شورای نگهبان هم رسید.

, .,

وی گفت: متاسفانه امسال وضع مالی خوبی در کشور حاکم نبود و نتوانستیم پیگیری و برنامه های خوبی را عملیاتی و اجرا کنیم و این از دردناک ترین و بدترین خاطرات بود و امیدوارم دولت تا پایان سال مالی(خرداد 96) بتواند پروژه های نیمه تمام را به اتمام برساند تا در مقابل مردم شرمنده نباشیم.

,

* جایگزینی یک مدرسه تازه تاسیس بجای مدرسه کپری در خاش بهترین خاطره بود

, * جایگزینی یک مدرسه تازه تاسیس بجای مدرسه کپری در خاش بهترین خاطره بود, * جایگزینی یک مدرسه تازه تاسیس بجای مدرسه کپری در خاش بهترین خاطره بود,

مجتبی شجاعی بخشدار مرکزی خاش به خبرنگار ما گفت: رویش یک مدرسه با بضاعت خانواده خودم، خیرین یزدی و حمایت های فرماندار شهرستان به جای مدرسه کپری در منطقه محروم روستای شریف آباد دشت رباط در روزهای آخر سال و احساس آرامش بعد از این کار و چشیدن طعم زیبای ابتکار در ساخت این مدرسه از بهترین و شیرین ترین خاطرات سال 95 بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: رحلت حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین میری امام جمعه فقید شهرستان خاش از دردناک ترین، تلخ ترین و بدترین خاطرات سال 95 بود.

,

* واژگونی خودرو رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بدترین خاطره سال بود

, * واژگونی خودرو رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بدترین خاطره سال بود, * واژگونی خودرو رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بدترین خاطره سال بود,

علیرضا سرگزی رییس فوریت های پزشکی شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: بهترین خاطره من در سال 95 روز هفتم شهریور به مناسبت هفته دولت افتتاح پایگاه سه راهی خاش بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی ادامه داد: این پایگاه امداد و نجات در راستای خدمات رسانی هرچه بهتر، مطلوب تر و بهینه تر به شهروندان به بهره برداری رسید.

,

سرگزی بیان کرد: بدترین خاطره نیز مربوط به واژگونی خودرو "میری رییس دانشگاه علوم پزشکی استان" بود که تا زمانی از سلامت و بهبودی حال وی و همراهنشان اطمینان حاصل کردم لحظات سختی بر ما گذشت.

,

* دریافت تندیس بهترین بانو در جشنواره کشوری برایم بهترین خاطره بود

, * دریافت تندیس بهترین بانو در جشنواره کشوری برایم بهترین خاطره بود, * دریافت تندیس بهترین بانو در جشنواره کشوری برایم بهترین خاطره بود,

آمنه ریگی حسین آبادی رییس بیمه سلامت شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: بدترین خاطره سال 95 حادثه دلخراش پلاسکو بود که در این حادثه تعداد بسیار زیادی از آتش نشانان سخت کوش و پرتلاش کشورمان را از دست دادیم.

, ما , ما , ما , ما ,

وی با اشاره به بهترین خاطره سال 95، بیان کرد: دریافت تندیس بهترین بانو در جشنواره کشوری برایم بهترین خاطره بود.

,

* شیرین ترین خاطره بازگشت دو دانش آموز بی بضاعت به مدرسه توسط خیرین و نیکوکاران

, * شیرین ترین خاطره بازگشت دو دانش آموز بی بضاعت به مدرسه توسط خیرین و نیکوکاران, * شیرین ترین خاطره بازگشت دو دانش آموز بی بضاعت به مدرسه توسط خیرین و نیکوکاران,

قاسم کوچکزایی رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان خاش به خبرنگار ما گفت: بازگشت دو دانش آموز به مدرسه که هزینه ایاب و ذهاب را نداشتند و به همت جمعی از خیرین و نیکوکاران هزینه آن تامین شد از بهترین خاطرات امسال بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: افرادی که توانایی مالی دارند خیلی خوب است که حداقل هزینه تحصیل یک دانش آموز یا هزینه درمان یک دانش آموز و هزینه یک کلاس و مدرسه را برای ساخت تقبل کنند.

,

کوچکزایی با آرزوی توفیق سلامتی برای آحاد جامعه، تصریح کرد: بدترین خاطره سال 95 دیدن و عیادت دانش آموزی که بیماری صعب العلاجی داشت و کاری از دست ما بر نمی آمد.

,

وی مهمترین ایده برای سال آینده را جذب و پوشش تحصیلی حداکثری ممکن را اعلام کرد.

,

* قضاوت عجولانه برخی از شهروندان مغرض در خصوص عملکرد شهرداری بدترین خاطره سال بود

, * قضاوت عجولانه برخی از شهروندان مغرض در خصوص عملکرد شهرداری بدترین خاطره سال بود, * قضاوت عجولانه برخی از شهروندان مغرض در خصوص عملکرد شهرداری بدترین خاطره سال بود,

عبدالمجید تمندانی شهردار خاش در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: دعای خیر مستمندان و مستضعفین محلات شهر خاش برای من و خانوادم بهترین خبر امسال بودک

, ما , ما , ما , ما ,

وی قضاوت عجولانه و ناعادلانه برخی از شهروندان مغرض در خصوص عملکرد شهرداری را از بدترین و تلخ ترین وقایع و خاطرات سال 95 عنوان کرد.

,

* ارتحال عالم ربانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بدترین خبر سال بود

, * ارتحال عالم ربانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بدترین خبر سال بود, * ارتحال عالم ربانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بدترین خبر سال بود,

حسین ریگی عضو شورای شهر خاش به خبرنگارما گفت: ارتحال عالم ربانی حجت الاسلام محمدحسین میری امام جمعه فقید شهرستان خاش که رادمردی که در ایام مسئولیت خود با رعایت عزت و کرامت انسانی و وحدت و همدلی شیعه و سنی و پاسداری از دستاوردهای کارنامه خوبی را ارئه داد.

,

وی بهترین خاطره را شادی و رضایت مردم دانست و بیان کرد: روزی که مردم شاد باشند و خنده بر لبانشان جاری باشد بدون شک آن روز در خاطره باقی می ماند.

,

* بدترین خاطره سال برای همه ایرانیان حادثه دردناک ساختمان پلاسکو بود

, * بدترین خاطره سال برای همه ایرانیان حادثه دردناک ساختمان پلاسکو بود, * بدترین خاطره سال برای همه ایرانیان حادثه دردناک ساختمان پلاسکو بود,

تیمور کرد زابلی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خاش به خبرنگار ما گفت: برنامه شهرستانی دفاع مقدس در بخش ایرندگان از بهترین خاطرات امسال بود چراکه نخستین برنامه فرهنگی در بخش ایرندگان بود که توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خاش برگزار شد.

, ما , ما , ما , ما ,

وی با اشاره به تلخ ترین حادثه کشور، خاطرنشان کرد: حادثه دردناک ساختمان پلاسکو و سوختن کامل پوشاک این ساختمان در عرض کمتر از چندروز یکی از تلخ ترین و دردناک ترین حوادث و خاطرات سال برای همگان بود.

,

* رضایت و خرسندی مردم از عملکرد شورای شهر و شهرداری بهترین خاطره سال 95 بود

, * رضایت و خرسندی مردم از عملکرد شورای شهر و شهرداری بهترین خاطره سال 95 بود, * رضایت و خرسندی مردم از عملکرد شورای شهر و شهرداری بهترین خاطره سال 95 بود,

یحیی هاشمزهی عضو شورای شهر خاش در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: رضایت و خوشنودی مردم و شهروندان از عملکرد شورای شهر و شهرداری و نشستن لبخند خرسندی بر لبان آنان، بهترین خاطره سال 95 بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: درگذشت ناگهانی و دردناک حجت الاسلام محمدحسین میری امام جمعه فقید شهرستان خاش که به حق زحمات و تلاش های زیادی برای این شهرستان و خصوصاً امر وحدت و اتحاد کشیدند از تلخ ترین و بدترین خاطرات سال بود.

,

* درگذشت حجت الاسلام میری امام جمعه سخت کوش و پرتلاش خاش بدترین خاطره

, * درگذشت حجت الاسلام میری امام جمعه سخت کوش و پرتلاش خاش بدترین خاطره, * درگذشت حجت الاسلام میری امام جمعه سخت کوش و پرتلاش خاش بدترین خاطره,

امین هاشمزهی رییس اداره بهزیستی شهرستان خاش به خبرنگار ما گفت: درگذشت  حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش، عالم فرهیخته، اسوه مهربانی و خوش اخلاقی غم و درد بزرگی را بر دل ما گذاشت و بدتری خاطره سال برای همه بود.

, ما, ما, ما, ما,

وی اذعان کرد: روشن شدن مشعل گاز در زاهدان بعد از چندین سال از بهترین خبرهای سال 95 بود که امیدواریم روزی شاهد روشن شدن مشعل گاز در شهرستان خاش و گازکشی تمامی منازل استان و شهرستان باشیم.

,

* آزادسازی شهر حلب بهترین خاطره سال 1395 برای همگان بود

, * آزادسازی شهر حلب بهترین خاطره سال 1395 برای همگان بود, * آزادسازی شهر حلب بهترین خاطره سال 1395 برای همگان بود,

عمر هاشمزهی رییس اداره آب و فاضلاب بخش نوک آباد خاش به خبرنگار ما گفت: تلخ ترین و دردناک ترین خاطره سال 95 حادثه پلاسکو و از دست دادن تعدادی از آتش نشان در این حادثه غم انگیز بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی با اشاره به جنگ های منطقه، تصریح کرد: آزاد سازی حلب و خوشحالی مردم این منطقه از بهترین خبرهای امسال بود.

,

* خدمت عادلانه به مردم شریف شهرستان خاش شیرین ترین و بهترین خاطره سال بود

, * خدمت عادلانه به مردم شریف شهرستان خاش شیرین ترین و بهترین خاطره سال بود, * خدمت عادلانه به مردم شریف شهرستان خاش شیرین ترین و بهترین خاطره سال بود,

یارمحمد شهنوازی رییس شورای شهر خاش نیز به خبرنگار ما گفت: رحلت و درگذشت حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بدون شک برای همه تلخ ترین و دردناک ترین خاطره سال 95 بود که باید فقدان این عزیز را تحمل کنیم.

, ما , ما , ما , ما ,

وی تصریح کرد: خدمت عادلانه به مردم شریف شهرستان خاش و ارائه هرچه بهتر و مطلوب تر خدمات به شهروندان شیرین ترین و بهترین خبر سال بود.

,

* فاجعه سوزناک و دردناک پلاسکو و شهادت اتش نشانان غیور و دلاور کشور ایران بدترین خاطره

, * فاجعه سوزناک و دردناک پلاسکو و شهادت اتش نشانان غیور و دلاور کشور ایران بدترین خاطره, * فاجعه سوزناک و دردناک پلاسکو و شهادت اتش نشانان غیور و دلاور کشور ایران بدترین خاطره,

عبدالواسع پاکزاد مدیر آموزش و پرورش بخش نوک آباد خاش در گفت و گو با خبرنگار ما در این خصوص اظهار کرد: فاجعه سوزناک و دردناک پلاسکو و شهادت اتش نشانان غیور و دلاور کشور ایران اسلامی بدترین خاطره سال 95 بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: بهترین خاطره امسال، کسب موفقیت های عمرانی دولت در استان سیستان و بلوچستان  و افتتاح پروژه های گازرسانی فرودگاه، کارخانه مس زاهدان و تسریع کار راه آهن و پتروشیمی در جنوب و لوله کشی سیستم آبیاری تحت فشار سیستان بود.

,

پاکزاد تصریح کرد: ارتقای کیفیت آموزش در همه مقاطع با مبنای قراردادن سیاست راهبردی وزیر آموزش و پرورش، که همان تبلور مشارکت همه پتانسیلهای جامعه است از مهترین برنامه های سال آینده است.

,

وی گفت: برنامه ریزی صحیح و دقیق برای پیشبرد اهداف آموزشی در حوزه کاری خود از ایده های سال آینده است که در این زمینه نهایت تلاش و کوشش خود را انجام خواهد داد.

, .,

* شاد کردن دل ایتام بهترین خاطره بود

, * شاد کردن دل ایتام بهترین خاطره بود, * شاد کردن دل ایتام بهترین خاطره بود,

علیرضا ریگی رییس اداره کمیته امداد امام خمینی(ره) بخش نوک آباد خاش نیز در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه دیدار و شاد کردن دل ایتام برایم بهترین خاطره بود، اظهار کرد: توزیع کیف، کفش و پوشاک در بین نیازمندان و ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) بخش نوک آباد در مراسمات مختلف و با حضور خیرین تهرانی یکی از شیرین ترین خاطرات سال 95 بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی با بیان اینکه امیدوارم سال 96 برای همه مردم سالی پر از برکت و شادی باشد، گفت: بدترین خاطره سال 96 از دست دادن دوست و هم کلاسی دوران دانشگاهی ام بود.

,

* درگذشت ورزشکار قهرمان عبدالحمید زرک زهی بدترین خاطره سال بود

, * درگذشت ورزشکار قهرمان عبدالحمید زرک زهی بدترین خاطره سال بود, * درگذشت ورزشکار قهرمان عبدالحمید زرک زهی بدترین خاطره سال بود,

عبدالغفور قلندرزهی رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان اینکه در سال 95 خاطرات بسیار زیاد خوب و بد را تجربه کردم، اظهار کرد: این خاطرات هم خوب و هم بود و شکرگذار هستم زیرا که منشاء خوب و بد را پروردگار عالم می داند.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: قهرمانی تیم ووشو شهرداری و تیم پرس سینه از بهترین خاطرات و وقایع سال 95 بود که در ذهنم باقی مانده است.

,

قلندرزهی با اشاره به خاطرات بد سال 95، گفت: درگذشت ناگهانی حجت الاسلام محمدحسین میری امام جمعه فقید شهرستان که الحق والانصاف از روحانیون و علمای عالیقدر و دوست داشتننی بود و نیز درگذشت ورزشکار قهرمان عبدالحمید زرک زهی برای بنده و جامعه ورزش بسیار سنگین و خاطره بدی بود.

,

* افتتاح و بهره برداری 78 پروژه عمرانی بهداشت و درمان خاش بهترین خاطره سال بود

, * افتتاح و بهره برداری 78 پروژه عمرانی بهداشت و درمان خاش بهترین خاطره سال بود, * افتتاح و بهره برداری 78 پروژه عمرانی بهداشت و درمان خاش بهترین خاطره سال بود,

منصور خاشی رییس مرکز بهداشت شهرستان خاش به خبرنگار ما گفت: درگذشت ناگهانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید و مهربان شهرستان خاش بسیار سخت و دردناک و از خاطرات بد برای من بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیام کرد: صداقت، ساده زیستی، صبوری و حفظ وحدت از مشخصات بارز حجت الاسلام محمدحسین میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بود.

,

خاشی افزایش زیرساخت های بهداشتی و درمانی شهرستان و افتتاح و بهره برداری 78 پروژه عمرانی بهداشتی در طی یکسال اخیر و افزایش شاخص های بهداشتی را از بهترین خاطرات سال 95 عنوان کرد.

,

* قهرمانی تیم ووشوی جوانان شهرداری خاش برای سومین سال پیاپی بهترین خاطره بود

, * قهرمانی تیم ووشوی جوانان شهرداری خاش برای سومین سال پیاپی بهترین خاطره بود, * قهرمانی تیم ووشوی جوانان شهرداری خاش برای سومین سال پیاپی بهترین خاطره بود,

عبدالوحید هاشمزهی معاون شهردار خاش به خبرنگار ما گفت: قهرمانی تیم ووشوی جوانان شهرداری خاش برای سومین سال پیاپی در کشور از بهترین خاطرات سال بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: درگذشت عالم وارسته حجت الاسلام محمدحسین میری امام جمعه فقید شهرستان خاش از بدترین و تلخ ترین خاطرات سال 95 بود.

,

* فوت یک خانم میان سال براثر سیلاب در دشت آبخوان بدترین خاطره سال بود

, * فوت یک خانم میان سال براثر سیلاب در دشت آبخوان بدترین خاطره سال بود, * فوت یک خانم میان سال براثر سیلاب در دشت آبخوان بدترین خاطره سال بود,

عبدالرحیم کوهبان مسئول امور جوانان جمعیت هلال احمر خاش در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به بهترین خاطره سال 95، اظهار کرد: یک کوهنورد شهرستانی که قصد صعود به قله 4050 متری تفتان را به تنهای داشت که در دامنه های این قله دچار حادثه شده بود که به ما اعلام شد که این کوهنورد مجروح شده است و ما نیز فوراً برای نجات این کوهنورد به دامنه کوه رسیدیم.

, ما , ما , ما , ما ,

وی ادامه داد: این کوهنورد شهرستانی اشک میریخت و از ما تشکر می کرد که انتظار نداشته است که ما به کمکش بیاییم و این صحنه برایم بهترین خبر سال 95 بود که توانستم جان  یک انسان را نجات بدهم.

,

کوهبان بیان کرد: خاطره تلخ و بد امسال این بود که در یک روزبارانی که هوا نامساعد بود طی تماسی با مسئول امداد و نجات شهرستان از مردم محلی دشت آبخوان اعلام شده بود که یک خانم بزرگ سال که ناراحتی اعصاب نیز دارد یک شب و یک روز از خانه مفقود شده بود.

,

وی افزود: فوراً چندنیرو با آمبولانس به محل اعزام و این دشت پر از گل و لای بود که در دشت به جستجو پرداختیم اما خبری از مفقودی نبود و بعد از چندین ساعت جستجو آمبولانس ما نیز به دام گل و لای افتاد و گیر کرد که با هزار مشکل و مشقت بیرون کشیدیم و دوباره به ادامه جستجو پرداختیم.

,

کوهبان اظهار کرد: بعد از حدود 6 ساعت از جستجو نتوانستیم فرد مفقود شده را پیدا کنیم که در آخر خانوادش گفتن دیگه کافیه شما برگردید شهر و نمیخواهد بگردید احتمالاً رفته سرجاده و سوار ماشین شده و رفته که ما با مردم خداحافظی کردیم و آمدیم به سوی شهر و بعد از چندروز باخبر شدیم که فرد مفقود شده در یک منطقه دور جنازش پیدا شده این لحظه بد ترین خاطره بود و بعد افسوس خوردم که ای کاش به حرف مردم گوش نمیکردیم و به جستجو ادامه  می دادیم شاید میتونستیم جان این انسان رو نجات بدیم.

,

* در سال 95 صاحب زمینی در خاش شدم که برایم بهترین خبر بود

, * در سال 95 صاحب زمینی در خاش شدم که برایم بهترین خبر بود, * در سال 95 صاحب زمینی در خاش شدم که برایم بهترین خبر بود,

محسن لکزایی رییس بانک انصار شهرستان خاش نیز به خبرنگار ما گفت: بدترین و تلخ ترین خاطره برای همه ایرانیان بدون شک حادثه غم انگیز ساختمان پلاسکو و به شهادت رسیدن تعداد زیادی از آتشنشانان مهربان کشورمان در این حادثه بود که غم بزرگی را بر دل مردم این سرزمین گذاشت.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: خوشبختانه در سال 95 صاحب زمینی شدم و این بهترین خاطره امسال بود چرا که بعد از سالها تحمل سختی ها و مشقت زندگی توانستم زمینی را بخرم که به زودی برای خودم خانه بسازم.

,

* تلخ ترین خاطره فوت ناگهانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بود

, * تلخ ترین خاطره فوت ناگهانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بود, * تلخ ترین خاطره فوت ناگهانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بود,

علیرضا شهرکی یکی از دبیران خاشی نیز به خبرنگار ما گفت: گازرسانی به شهرزاهدان و روشن شدن مشعل گاز در این شهر از بهترین خاطرات سال 95 بود.

, ما , ما , ما , ما ,

وی بیان کرد: تلخ ترین خاطره نیز فوت ناگهانی حجت الاسلام میری امام جمعه فقید شهرستان خاش بود که غمی بزرگ را به جا گذاشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه