logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اعضا شورا در جلسه دیروز تصویب کردند

جذب سرمایه گذاری یک هزار و 100 میلیارد ریالی در دو پروژه مشارکتی شهرداری

جذب سرمایه گذاری یک هزار و 100 میلیارد ریالی در دو پروژه مشارکتی شهرداری
علی باغبان عضو کمیسیون بودجه شورا ضمن تقدیر از ساختار رونمند و شفاف این دو طرح، جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال ناشی از آن را مهم ترین دلیل توجه به بحث پروژه های مشارکتی جذب سرمایه گذاری دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تبریز بیدار در جلسه دیروز شورای شهر دو طرح جذب سرمایه گذار پروژه های مشارکتی شهرداری، به  تصویب اعضا شورا رسید.  در این جلسه اعضا شورا به طرح سرمایه گذاری بخش خصوصی در منطقه خاوران با بیش از 50 هزار متر مربع زیربنا و همچنین سرمایه گذاری شرکت توسعه فناوریهای پیشرفته آذرآبادگان در شهرک یاغچیان رای مثبت دادند. علی باغبان عضو کمیسیون بودجه شورا ضمن تقدیر از ساختار رونمند و شفاف این دو طرح، جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال ناشی از آن را مهم ترین دلیل توجه به بحث پروزه های مشارکتی جذب سرمایه گذاری دانست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

این عضوشورای شهر با اعلام ای موضوع که آورده شهرداری در این طرح مشارکتی اعطاء30 هزار متر مربع زمین باضافه پرداخت عوارض احداث و آماده سازی زمین است که در مجموع نزدیک به 230 میلیارد ریال برآورد شده و کل آورده طرف مشارکت کننده هم 580 میلیارد ریال می باشد که صرف احداث مجتمع خواهد شد افزود: نظر کمیسیون بودجه و شهرداری در مورد سهم شهرداری از این پروژه یکسان است و هر دو سهم شهرداری از این پروژه را 30 درصد اعلام کرده اند.

,

وی در مورد جزییات پروژه دوم گفت: این طرح مشارکتی با 13 هزار و 300 متر مربع زیربنا شامل مجموعه تفریحی، تجاری، اداری، خدماتی و پارکینگ است و افزود: آورده ی سرمایه گذار برای این طرح 140 میلیارد ریال و آورده شهرداری تبریز هم بازای تامین پنج هزار و 748 متر مربع زمین و عوارض احداث 170 میلیارد ریال برآورد شده است و در نهایت سهم طرفین از کل سرمایه گذاری در این طرح 56/1 درصد برای شهرداری و 43/9 درصد برای طرف مشارکت کننده تعیین شده است.  

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه