logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

زنگنه در جمع خبرنگاران:

هیچ وقت نگفتم در بنزین خودکفا می‌شویم/ حکم پرونده صادرات گاز به ترکیه محرمانه است

هیچ وقت نگفتم در بنزین خودکفا می‌شویم/ حکم پرونده صادرات گاز به ترکیه محرمانه است
وزیر نفت گفت: من هیچ وقت نگفته بودم در بنزین خودکفا می شویم، روزنامه کیهان در گزارشی گفته بود خودکفا شدیم و خودش هم باید پاسخگو باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «بیژن زنگنه» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کارگروه‌هایی در وزارت نفت برای امضای قراردادهای بالادستی صنعت نفت تشکیل شده است که برای بهره برداری پروژه‌ها نیست؛ ما برای هر کدام از میدان‎ها یک کارگروه تشکیل دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «بیژن زنگنه» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کارگروه‌هایی در وزارت نفت برای امضای قراردادهای بالادستی صنعت نفت تشکیل شده است که برای بهره برداری پروژه‌ها نیست؛ ما برای هر کدام از میدان‎ها یک کارگروه تشکیل دادیم.,

وی افزود: هر کدام از این کارگروه‌ها یک بخش فنی دارد که طرح توسعه میدان را بررسی و با طرف خارجی مذاکره می‌کند و هنگامی که به تفاهم رسیدند باید در شورای فنی که در سطح مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت است، بررسی شود پس از آن اگر لازم شد به شورای عالی مخازن خواهد رفت.

,

این عضو کابینه دولت در خصوص اینکه "آیا وضعیت سیاسی پیش آمده برای قطر، تاثیری بر فعالیت ایران در میدان مشترک گازی پارس جنوبی خواهد داشت؟"، گفت: فعالیت ایران در پارس جنوبی، بر اساس روال و برنامه‌ای که داشتیم ادامه خواهد داشت و مسئله خاصی در این باره وجود ندارد.

,

* مذاکرات برای توسعه میدان فرزاد B با هندی‌ها تمام نشده است

, * مذاکرات برای توسعه میدان فرزاد B با هندی‌ها تمام نشده است,

وزیر نفت در پاسخ به اینکه "گفته می شود مذاکرات با هندی‌ها در خصوص طرح توسعه میدان گازی فرزاد B به نتیجه نرسیده است و یک شرکت روس جایگزین شرکت هندی شده است"،  گفت: ما با هندی‎ها بر سر توسعه فرزاد B و قیمت گازی که از ما برداشت می‌کنند به توافق نرسیدیم اما هنوز مذاکرات با آنها تمام نشده است.

,

وی ادامه داد: برای این که وقتمان تلف نشود، دو مسیر موازی را دنبال می‌کنیم؛ با شرکت گازپروم روسیه هم درباره میدان فرزاد B در حال گفت و گو و بررسی پیشنهاد آنها هستیم، دوم این که دوباره خودمان مطالعات میدان فرزاد B را آغاز کردیم که اگر قرار شد به روش دیگری میدان را توسعه دهیم مطالعات آن را داشته باشیم و فرصت را از دست ندهیم.

,

* تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس استمرار دارد

, * تولید بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس استمرار دارد,

زنگنه در پاسخ به اینکه "برخی مدعی شدند تولید بنزین در پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس پس از بهره برداری کاهش یافته است"، گفت: خیر، ما آن زمان هم گفتیم تولید مستمر آغاز شده است و همان جریان ادامه دارد و در حال تثبیت تولید در آنجا هستیم.

وی افزود: من هیچ وقت نگفته بودم در بنزین خودکفا می شویم، روزنامه کیهان در گزارشی گفته بود خودکفا شدیم و خودش هم باید پاسخگو باشد.

,
,
,

وزیر نفت در پاسخ به اینکه "آیا حاضر هستید متن حکم و بحث‎های مطرح شده در پرونده صاردات گاز به ترکیه را منتشر کنید تا ارتباط آن با پرونده کرسنت مشخص شود؟"، گفت: اصل داستان و تشریح آن را می توانیم توضیح دهیم، اما بحث حکم محرمانه است و دو طرف نمی توانند آن را منتشر کنند، در اختیار گذاشتن این سندها به مراجع رسمی کشور هیچ مشکلی ندارد و می تواند در اختیار آنها قرار گیرد.

,

وی در خصوص صادرات نفت ایران به قاره اروپا تصریح کرد: پیش تر هم گفتم ما در صدد تنوع مشتریان نفتی خود هستیم، در طول تحریم ما پنج مشتری داشتیم و اکنون اضافه شده و در حال افزایش است، اما بدانید که قیمت فروش نفت خام ما به‎طور معمول به شرق دور بیشتر از اروپاست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه