کشته شدن 20 عضو داعش در بغداد/ هلاکت "عمر غزاوی" از سرکردگان داعش
منابع امنیتی عراق اعلام کردند 20 نفر از اعضای داعش در حوادث خشونت آمیز پراکنده در منطقه کرکوک در 250 کیلومتری شمال بغداد کشته و 65 نفر از آنان نیز زخمی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرگزاری آلمان، این منابع اعلام کردند نیروهای پیشمرگ همه تلاش های گروه تروریستی داعش را برای سیطره بر پست بازرسی کرکوک- حویجه با شکست مواجه کردند. در درگیری هایی که در این منطقه روی داد 12 نفر از اعضای داعش کشته و بیش از 65 نفر از آنان زخمی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
همچنین افراد مسلح وابسته به شورای عشایر الحویجه که علیه گروه داعش قیام کرده اند مرکز پلیس الشریعه از توابع حویجه در غرب کرکوک را منفجر کردند و هفت نفر از اعضای داعش را که در آن حضور داشتند کشتند.
,
به گفته منابع امنیتی عراقی، افراد مسلح عشایر عربی در کرکوک نیز "عمر غزاوی" از سرکردگان داعش را در منطقه الرشاد در جنوب کرکوک کشتند.
,
منبع:باشگاه خبرنگاران
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه