logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور:

بارش باران و برف پاییزی در ۱۹ استان کشور/کاهش دما در تهران

بارش باران و برف پاییزی در ۱۹ استان کشور/کاهش دما در تهران
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور از بارش باران و وزش باد شدید در ۱۹ استان کشور خبرداد و گفت:‌ طی ساعت‌های آتی دمای هوای استان‌های نیمه شمالی ۷ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد و ارتفاعات ۱۲ استان کشور نیز سفید پوش می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احد وظیفه درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: جریانات خنک شمالی و بارشی که از روز دوشنبه وارد کشورمان شده و بخش‌هایی از نیمه شمالی را تحت تاثیر قرار داده در ساعت‌های آتی نیز به فعالیت می‌پردازد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: با ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان‌های واقع در نوار شمالی کشور، بارش‌های باران  به همراه رگبار و وزش باد در ساعت‌های آینده در استان‌های گیلان، مازندران، اردبیل، برخی نقاط آذربایجان‌های شرقی و غربی، ارتفاعات البرز غربی و مرکزی، برخی نقاط گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات کردستان به‌وقوع می‌پیوندد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در روز چهارشنبه این سامانه بارشی در نیمه شمالی کشور تقویت می‌شود که ثمره آن رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در گیلان، اردبیل، مازندران، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، نیمه شمالی سمنان، برخی نقاط استان‌های کردستان، همدان، مرکزی، گلستان، شرق کرمانشاه، لرستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات اصفهان خواهد بود.

به گفته وظیفه - روز پنجشنبه رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، خراسان شمالی، نیمه شمالی خراسان رضوی، نیمه شمالی سمنان، تهران ، البرز، مرکزی، قم ، قزوین، همدان، زنجان، آذربایجان شرقی و غربی رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: شدت بارش‌ها در ساعت‌های آتی در گیلان، نیمه غربی مازندران، برخی نقاط اردبیل، آذربایجان‌ها، زنجان، دامنه‌های البرز غربی و مرکزی، بخش‌های شمالی استان‌های البرز، تهران، قزوین و سمنان است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور توضیح داد: طی روزهای سه‌شنبه تا صبح جمعه با نفوذ توده هوای سرد، دمای هوا در استانهای واقع در نوار شمالی بین 7 تا 12 درجه کاهش می‌یابد و از روز جمعه به تدریج دما روند افزایشی خواهد داشت.

وظیفه همچنین درباره بارش‌ها در نقاط سردسیر نیز اظهار کرد: در روز چهارشنبه بارش در نقاط مرتفع و سردسیر آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، شمال زنجان، ارتفاعات البرز در گیلان، مازندران، گلستان، تهران، البرز، قزوین، سمنان و در روز پنجشنبه در ارتفاعات البرز در مازندران، گلستان، البرز، تهران، سمنان، شمال زنجان، ارتفاعات خراسان شمالی به صورت برف پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت می‌تواند منجر به لغزندگی جاده‌های کوهستانی شود.

وی درباره وضعیت دریای خزر نیز اظهار کرد: دریای خزر و خلیج فارس نیز طی امروز و فردا مواج و طوفانی خواهد بود.

وظیفه، شهرکرد با دو درجه بالای صفر را خنک‌ترین و اهواز با 40 درجه بالای صفر را گرم‌ترین نقاط کشور دانست و گفت: دمای هوای تهران امروز با کاهش نسبی نسبت به روزهای گذشته به 25 درجه بالای صفر رسید که در روز جمعه دمای هوای پایتخت به 16 درجه بالای صفر می‌رسد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه