logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه بجستان:

زیارت آسان امروز کربلا، ثمره خون شهداست

زیارت آسان امروز کربلا، ثمره خون شهداست
فرمانده سپاه بجستان گفت: امسال کاروان شهرستان بجستان به نام شهدا نام‌گذاری شد تا از یاد نبریم کسانی که زحمت کشیدند تا امروز این‌گونه راحت پا در این مسیر نهاده و با امنیت کامل به زیارت سید و سالار شهدا برویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجستان‌نیوز، جنیدی در در مراسم بدرقه زائرین اربعین حسینی در مسجد صاحب الزمانی بجستان اظهار کرد: از برکت و نفس قدسی سیدالشهدا است که سال‌هاست این سیل جمعیت با حضور در مراسم و همایش بزرگ اربعین، بدون هیچ‌گونه رخ دادی به سرانجام می‌رسد. امسال کاروان شهرستان بجستان به نام شهدا نام‌گذاری شد تا از یاد نبریم کسانی که زحمت کشیدند تا امروز این‌گونه راحت پا در این مسیر نهاده و با امنیت کامل به زیارت سید و سالار شهدا برویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجستان‌نیوز,


فرمانده سپاه بجستان به نکات حفاظتی در مراسم اربعین پرداخت. خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام به خیال خود دنبال صدمه زدن به این حرکت عظیم مسلمانان هستند و هدفشان کم‌رنگ کردن آن‌ است، ولی ما باید با هوشیاری بسیار مراقبت کنیم تا خدای‌ناکرده نفوذی صورت نگیرد و امنیت برقرار باشد.

,
,



امسال بیش از 80 نفر (زن و مرد) در قالب دو اتوبوس عازم کشور عراق برای زیارت و شرکت در همایش پیاده‌روی بزرگ اربعین شدند. مردم بجستان ساعاتی پیش با حضور در میدان ولیعصر این شهر زائرین را بدرقه کردند.

,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه