هوای اراک در وضعیت هشدار/اراکی‌ها ۵۱ روز از سال ۹۶ هوای ناسالم استنشاق کردند

هوای اراک در وضعیت هشدار/اراکی‌ها ۵۱ روز از سال ۹۶ هوای ناسالم استنشاق کردند
غلظت ذرات معلق هوای اراک در روز ۲۸ آذرماه، فراتر از حد مجاز است و هوای این شهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا محرابیان کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز؛ بر اساس اعلام مرکز کنترل کیفیت هوای اراک میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در هوای این شهرستان، صبح روز سه شنبه ۲۸  آذرماه، ۴۱ میکروگرم بر مترمکعب اندازه‌گیری شد که این میزان فراتر از حد مجاز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

139510061829452469552064

, 139510061829452469552064, 139510061829452469552064,

محرابیان اظهار کرد: شاخص کیفیت هوای شهر اراک در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۹ میکروگرم و بیانگر وضعیت هوای سالم بوده است.

,

وی ادامه داد: حد استاندارد میزان غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در هوا، ۳۵میکروگرم بر مترمکعب است.

,

اراکی ها ۵۱ روز از سال ۹۶ هوای ناسالم استشمام کردند

, اراکی ها ۵۱ روز از سال ۹۶ هوای ناسالم استشمام کردند, اراکی ها ۵۱ روز از سال ۹۶ هوای ناسالم استشمام کردند,

کارشناس مرکز پایش آلودگی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی بیان کرد: شهر اراک از ابتدای امسال تا به امروز ۵۱ روز ناسالم را سپری کرده است؛ که از این تعداد روزها ۵ روز برای تمامی گروه ها و مابقی برای گروه های حساس ناسالم بوده است.

,

پتانسیل تجمع آلاینده های جوی کاهش می یابد

, پتانسیل تجمع آلاینده های جوی کاهش می یابد, پتانسیل تجمع آلاینده های جوی کاهش می یابد,

هواشناسی استان مرکزی اعلام کرد: بررسی مدل های هواشناسی بیانگر نفوذ جریان های ناپایدار به کشور است که به تدریج با جابه جایی توده های هوایی سبب کاهش پتانسیل تجمع آلاینده های جوی خواهد شد.

,

خوردن غذا‌های حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین‌ها به ویژه سبزیجات و میوه‌های تازه و رنگی در روز‌های آلوده بسیار مفید است.

,

عمده عوارض آلودگی هوا بر گروه‌های آسیب پذیر مانند بیماران تنفسی و قلبی عروقی، زنان باردار، کودکان، بیماران مزمن و صعب العلاج و سالمندان است و ورزشکاران هم باید از فعالیت‌های ورزشی در روز‌های آلوده بپرهیزند.

,

عمده آلودگی هوای شهر اراک مربوط به خودرو‌ها، صنایع و ذرات معلق است که در شرایط پایداری هوا و به وجودآمدن پدیده وارونگی به خصوص در هوای سرد این آلودگی تشدید می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه