خط و نشان های دستیار ویژه لاریجانی برای ترامپ +عکس
حسین امیر عبداللهیان با انتشار متنی در حساب کاربری توئیترش نسبت به تصمیم اخیر ترامپ واکنش نشان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا شب گذشته طی سخنانی در کاخ سفید رسما کشورش را از توافق هستهای میان ایران و شش قدرت جهانی خارج کرد.او فرمانی را امضا کرد که بنا بر آن تحریمهای هستهای ایران که بر اساس برجام تعلیق شده بود، طی یک دوره زمانی برمیگردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, توافق هستهای,
در همین زمینه حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل پستی را در حساب کاربری توئیترش منتشر و ضمن کشیدن خط و نشان هایی برای ترامپ و عنوان کرد: نقش سازنده منطقهای و ارتقای توان موشکی - دفاعی خود را با قدرت ادامه میدهیم.
امیر عبداللهیان نوشت:"آقای ترامپ! دوران قلدری گذشته است. با قدرت به نقش سازنده منطقهای و ارتقای توان موشکی-دفاعی خود ادامه خواهیم داد. اقتصاد کشور را با تکیه بر توان داخلی و تعامل با جهان شکوفاتر از هر زمانی خواهیم ساخت."
, حسین امیر عبداللهیان , رئیس مجلس شورای اسلامی,
,
,

]
ارسال دیدگاه