اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران :

تحویل ۱۱ ایرباس و ATR به ایران تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی

تحویل ۱۱ ایرباس و ATR به ایران تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی
مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از تحویل ۱۱ فروند هواپیمای ایرباس و ATR تا پایان سال ۲۰۱۸ میلادی به ایران‌ایر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  فرزانه شرفبافی در حاشیه نشست انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (یاتا) در سیدنی استرالیا درباره تحویل هواپیماهای جدید به ایران ایر پس از خروج آمریکا از برجام اظهار کرد: انتظار داریم تا پایان سال جاری میلادی 8 فروند هواپیمای ATR و 3 فروند ایرباس تحویل ایران‌ایر شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پیش‌تر فخریه کاشان، مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور قراردادهای بین‌المللی نیز از توافق کمپانی ATR با ایران‌ایر برای تحویل هواپیما به این شرکت پیش از آغاز مجدد تحریم‌ها خبر داده بود. به گفته وی، مکاتباتی نیز با دو شرکت ایرباس و بویینگ انجام شده، اما جزییاتی از این مکاتبات منتشر نشده است.

,

چند ساعت پس از خروج آمریکا از برجام، مدیرعامل هما از بررسی دو هفته‌ای قراردادهای خرید هواپیمای ایرباس و بوئینگ خبر داده بود. وعده‌ای که تقریبا دو هفته از سر رسید آن گذشته است. شرفبافی در این‌باره به تسنیم گفته بود: در خصوص قراردادهای خرید هواپیما از ایرباس و بوئینگ به مدت 2 هفته بررسی های لازم را انجام می دهیم و پس از آن نظر خود را در رابطه با این قراردادها و وضعیت خرید هواپیما اعلام می کنیم.

,

وی بیان کرد: با توجه به سیاست های دولت و اظهارات رئیس جمهوری، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در خصوص قراردادهای خرید هواپیما از کمپانی های ایرباس و بوئینگ به مدت دو هفته بررسی های لازم را انجام می دهد.

,

وی تصریح کرد: پس از این مدت نظر خود را در رابطه با این قراردادها و وضعیت خرید هواپیما اعلام می کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه