logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات کامیون‌ داران

بیانیه نمایندگان مجلس برای رفع مشکلات کامیون‌ داران
نمایندگان مجلس با صدور بیانیه‌ای از کامیون‌داران بین شهری در امور حمل و نقل کشور حمایت وخواستار رفع مشکلات آنها شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این بیانیه که به امضای بیش از ۱۵۳ نفر از نمایندگان رسیده و توسط اکبر رنجبرزاده عضو هیات رییسه مجلس قرائت شد، به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
«جناب آقای رییس جمهور حسن روحانی با سلام و احترام؛
,
 
,
در شرایطی که اولویت امروز کشور حل مشکلات و مسائل مرتبط با حوزه اقتصادی است، آمادگی، هماهنگی و انسجام فرماندهان و مدیران دلسوز و هوشمند جبهه اقتصادی و اجتماعی کشور می‌تواند ما را از موانع پیش‌رو عبور دهد. در این راستا عدم ساماندهی و رفع مشکلات صنف کامیون‌داران با جمعیت بالغ بر ۴۰۰ هزار نفر در روزهای اخیر حمل و نقل کالا و سوخت در کشور را مختل کرده، در صورتی که با تدبیر به موقع می‌شود جلوی اینگونه مسائل را گرفت و مانع نارضایتی شد. مطالبات و خواسته‌های به حق دارندگان وسائل نقلیه بین‌شهری باید مورد حمایت جدی قرار گیرد.
,
 
,
افزایش قیمت‌ اقلام و قطعات مورد نیاز وسائل نقلیه سنگین و پایین‌بودن نرخ کرایه‌های حمل و نقل موجب شده این صنف زحمت‌کش نتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. ضرورت دارد یک بسته حمایتی کارشناسی شده با فوریت برای ادامه‌ی کار آنها تهیه شود. ضرورت دارد پلیس راهور این قشر عزیز را بیشتر مورد حمایت قرار دهد و ناجا نیز در ایجاد امنیت جاده‌ای تلاش بیشتری داشته باشد. سازمان تامین اجتماعی برای بیمه‌ آنها و دولت در تهیه اقلام مورد نیاز و پرداخت کرایه‌ها براساس کیلومتر اقدام فوری کند. در پایان ضمن تعقیب مطالبات به حق کامیون‌داران انتظار می‌رود با رفتار هوشمندانه و مسئولانه از اقدامات نا امن کننده دشمنان جلوگیری شود.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه