logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

شیوه جالب یزدی‌ها برای نگهداری انار در فصل زمستان

شیوه جالب یزدی‌ها برای نگهداری انار در فصل زمستان
مردم یزد برای اینکه در فصل زمستان بتوانند از مواهب انار بهره¬مند شوند با حفر گودال این میوه را با روشی جالب ذخیره‌سازی می‌کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، فصل پائیز علاوه بر زیبایی‌های فراوانی که در دل خود گنجانده است از رسومات جدیدی در بین مردم شهرهای گوناگون و به‌خصوص مردم استان یزد رونمایی می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

ابتدای پاییز، آغاز سال نوی زراعی هم محسوب می شود به‌طوری‌که از قدیم فصل برداشت محصولاتی چون گردو، انار از باغات شهرستان‌های تفت و صدوق و برداشت پسته از باغ‌های بافق، مهریز و اردکان انجام می‌گرفته است.

,

زنان روستایی استان یزد از گذشته تا به امروز در طبخ غذاهای زمستانی از محصولاتی چون انار استفاده می‌کردند. پخت رب انار و آش انار، همیشه در یزد مرسوم بوده است.

,

, ,

مردم این سرزمین درگذشته انار را دانه می‌کردند که اصطلاحاً «اناردون» می‌گویند و برای استفاده شخصی یا فروش مورد استفاده قرار می‌دادند و برای اینکه در فصل زمستان بتوانند از مواهب این میوه بهشتی بهره مند شوند در کنار باغچه یا باغ خود با حفر گودال، داخل آن را از برگ‌های پاییزی پرکرده و انار مایحتاج خود را ذخیره‌سازی می‌کردند و مجدداً برگ ها را روی انارها انتقال می‌دادند و این یکی از شیوه‌های ذخیره‌سازی میوه بوده که در نوع خود هوشمندانه و بسیار جذاب بوده که از قدیم تا الآن انجام می شود.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه