مدیرکل تعاون مازندران:

فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد سهیم باشند

فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد سهیم باشند
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از فارغ‌التحصیلان بویژه در رشته‌های فنی و کاربردی در حوزه‌های کشاورزی و صنعت خواستار شد تا با تاسیس تعاونی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد سهیم باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامران اصغری به مناسبت هفته تعاون( 13 تا 19 شهریور ماه) در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: تعالی و پیشرفت جامعه در تمامی حوزه ها متاثر از همکاری،هماهنگی ،تعامل و تعاون است.

وی از تعاون به عنوان کلمه مقدس یاد کرد و افزود: به دلیل اهمیت موضوع تعاون ،خداوند نیز  در قرآن به آن اشاره  کرده است از این‌رو تعاون به نوعی ریشه در اعتقادات دینی ما دارد.

مدیر کل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه فرهنگ تعاون در همه جوامع وجود دارد اما در کشور ما این موضوع پررنگ تر است، گفت: تا جایی که در قانون اساسی کشور ما 25 درصد از اقتصاد به بخش تعاون اختصاص پیدا کرده است.

این مسئول با بیان 5 تا 6 درصد از این 25 درصد در استان مازندران محقق شده است ،افزود: چنانچه در حوزه تعاون تلاش بیشتری صورت گیرد هرساله رشد خوبی در بخش تعاون خواهیم داشت.

اصغری شمار تعاونی های مازندران را 13 هزار واحد عنوان کرد و گفت: از این تعداد یک‌هزار و 464 تعاونی مربوط به شهرستان قائمشهر است.

وی با اعلام اینکه سال قبل ،15 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات در حوزه اشتغال پایدار روستایی شهرستان قائم شهر اختصاص پیدا کرده است،ادامه داد: حدود 40 طرح پرورش لیمو ترش در یکی از روستاهای این شهرستان انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: حدود 24 میلیارد تومان تسهیلات فراگیر در جهت توسعه اقتصاد و اشتغال در شهرستان قائمشهر پرداخت شد.

این مسئول با بیان اینکه اگر اقتصاد رونق پیدا کند ؛ اشتغال را به همراه دارد،افزود: حدود یک میلیارد و 750 میلیون تومان تسهیلات با منابع 4 درصد به مشاغل خانگی و پشتیبان در این شهرستان پرداخت شد.

وی از فارغ التحصیلان بویژه در رشته های فنی و کاربردی در حوزه های کشاورزی و صنعت خواستار شد تا با تاسیس تعاونی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد سهیم باشند.
اصغری گفت: جوانان ما باید به این نتیجه برسند که دولت در حال کوچک شدن است اینکه بخواهیم تعداد کارمندان را افزایش دهیم ؛ شدنی نیست.

این مسئول افزود: البته دولت هم باید فضا و بستر را برای ایجاد کارآفرینی فراهم کند و از جوانان که در کارآفرینی نقش دارند حمایت کنند.
اصغری با بیان اینکه تعاونی ها فاصله طبقاتی را کاهش می دهد ،تصریح کرد: هر جا که همکاری و تعاون بیشتر بود توفیقات نیز افزون تر بوده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد:بانک توسعه تعاون به عنوان بانک تخصصی در حوزه تعاون در تامین منابع نقش مهمی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


اصغری به اجرای طرح روستا تعاون از سال 92 تاکنون اشاره کرد و هدف از ایجاد این طرح را استفاده بهینه از ظرفیتها و توانایی های اجرایی بخش تعاون در سطح روستاها ، توسعه و توانمندسازی تعاونیهای روستایی ، رونق اقتصادی، مشارکت سازمان یافته و کار آفرینی اقتصادی روستاییان در قالب مشارکت گروهی برشمرد.

وی افزود: بیش از 49 تعاونی توسعه روستایی در قالب طرح روستا تعاون در استان مازندران تشکیل و فعالسازی شد.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران از تاسیس و ثبت بیش از یکهزار و 337 شرکت تعاونی از سال 92 تاکنون خبر داد و گفت: این تعاون ها با گرایش های تولیدی،توزیعی و خدماتی در استان فعالیت می کنند.

وی همچنین از ثبت بیش از 60 شرکت تعاونی با عضویت 567 نفر در سالجاری خبر داد و تصریح کرد: سه شرکت تعاونی توسعه عمران با عضویت بیش از 2 هزار نفر در استان فعال شده است.

اصغری گفت : یک شرکت تعاونی توسعه عمران در شهرستان بابلسر با هدف توسعه و آبادانی این شهرستان با نیم درصد جمعیت شهرستان در سال گذشته ثبت گردیده است .

وی با اعلام اینکه 5 شرکت تعاونی فراگیر با هدف فقر زدایی و کسب درآمد برای 3 دهک پایین جامعه در استان تاسیس شده است ،از ثبت 83 تعاونی زنان با بکارگیری بیش از 600 نفر در مازندران خبر داد.

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه بیش از 900 دوره آموزشی و بیش از 180 همایش و گردهمایی در استان برگزار شده است، برگزاری و مشارکت در برپایی حدود 11 نمایشگاه ملی،استانی و شهرستانی را از دستاوردهای اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی برشمرد.

اصغری گفت: پرداخت بیش از 18 میلیارد تومان تسهیلات در جهت توانمند سازی تعاونی های مازندران از عملکرد اداره کل تعاون استان است.

وی رسیدگی به 976 مورد شکایات واصله تعاونی ها و اتحادیه ها و حسابرسی از 98 تعاونی را دیگر اقدامات این اداره کل برشمرد.

اصغری با اعلام اینکه بیش از 120 میلیون دلار صادرات تعاونی های استان به کشورهای خاورمیانه،آسیایی،اروپایی و کشورهای عربی صادر شده است،گفت: این صادرات شامل محصولات تولیدی ، کشاورزی ، صنعتی ،خدمات فنی مهندسی بوده است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه