اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

زاکانی:

سلبریتی‌ها هم مانند کارگران، معلمان و کارمندان باید مالیات ‌پرداخت کنند

سلبریتی‌ها هم مانند کارگران، معلمان و کارمندان باید مالیات ‌پرداخت کنند
نماینده سابق مردم تهران در مجلس توقف تبعیض بین افراد جامعه را از دولت خواستار شد و گفت: باید سلبریتی‌ها هم مانند کارگران، معلمان و کارمندان مالیات خود را پرداخت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا زاکانی امروز در هیئت فاطمیون قم با اشاره به اهمیت روشنگری در مسائل سیاسی اظهار داشت: تبیین مسائل سیاسی برای روشنگری جامعه لازم بوده و باید مردم بدانند که در شرایطی به سر می‌برند.

وی سیاست‌های آمریکا را موردتوجه قرار داد و افزود: آمریکا زمانی خود را صاحب دنیا و دهکده جهان می‌دانست، اما امروز جهان شاهد ناتوانی آمریکا در برابر نوار غزه بوده و توطئه‌های آن برای غارت جهان با شکست مواجه شد.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از پیروی مسئولان از دستورات آمریکا تصریح کرد: یکی از علل عقب‌افتادگی ایران از برنامه‌ها و اهداف خود پیروی مسئولان کشوری از برنامه‌های آمریکا بوده و باید این مورد اصلاح شود.

وی به موضوع تولید خودروهای ایمن و فراورده‌های نفتی اشاره و خاطرنشان کرد: کشوری که توانایی تولید موشک نقطه زن را دارد به‌صورت قطعی قادر به تولید خودروی ایمن بوده باید رویکرد وزارت نفت از خام فروشی به سمت تولید فراورده‌های نفتی نیز تغییر کند.

زاکانی جوان‌گرایی را در عرصه مدیریت یکی از راهکارهای خروج از بحران‌های کشور دانست و بیان کرد: احداث پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس نمونه‌ای از دستاوردهای جوانان نخبه در کشور بوده و نباید با سنگ‌اندازی مانع کار جوانان در کشور شویم.

وی تبدیل 410 هزار بشکه میعانات به فراورده را در پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس سندی بر توانمندی جوانان عنوان کرد و ادامه داد: متأسفانه مسئولان دغدغه کار و خدمت به مردم را نداشته  و حاصل این بی‌علاقگی به مردم فقر، تبعیض و فساد در بین مدیران بوده که باید هر چه سریع‌تر اصلاح و به سمت عدالت حقیقی حرکت کنیم.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نگاه به غرب را یکی دیگر از مشکلات مدیریتی در داخل کشور خواند و بیان کرد: توجه به ظرفیت‌های کشورهای شرقی و پتانسیل‌های داخلی یکی دیگر از راهکارهای نجات کشور از شرایط کنونی است.

وی سهم ایران را از 1147 میلیارد دلار واردات کشورهای همسایه تنها 23 میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: سهمیه‌بندی بنزین یکی از اشتباهات بزرگ دولت بوده که تنها خودرودارها از منافع آن بهره‌مند شدند.

زاکانی راهکار صحیح در مدیریت بنزین را اختصاص سهمیه بنزین به همه افراد جامعه دانست و ادامه داد: باید کسانی که از سهمیه بنزین خود استفاده نمی‌کنند و خودرو ندارند از خدمات آب، برق و گاز رایگان بهره‌مند شوند.

وی توقف تبعیض بین افراد جامعه را از دولت خواستار شد و افزود: کسانی از پرداخت مالیات در کشور معاف می‌شوند که در هنگام جنگ و سختی در میدان نبوده و باید سلبریتی‌ها هم مانند کارگران، معلمان و کارمندان مالیات خود را پرداخت کنند.

نماینده سابق مردم تهران ویژگی مجلس آینده را دوستی، همکاری و قاطعیت اعلام و ادامه داد: مجلس آینده باید دولت را برای پیشبرد اهداف کشور مجبور کرده و چنانچه نتوانست باید عذر دولت را بخواهد.

وی با تأکید بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تصریح کرد: نباید اجازه بدهیم دشمنان از طریق صندوق رأی در کشور نفوذ کرده و با تبیین درست بیانیه گام دوم انقلاب به اصلاح ساختار مدیریتی و سازمانی کشور بپردازیم.

زاکانی انقلاب را در مرحله بلوغ دوران خود توصیف کرد و گفت: امروز زمان ایجاد تغییرات بنیادی در کشور بوده و باید هر کس سهم خود را در رفع مشکلات کشور انجام داده تا بتوانیم مسیر پیشرفت را با سرعت بیشتری طی کنیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه