اخبار داغ

بعد از انتشار یک خبر صورت گرفت؛

واکنش مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد به خبر قطع درختان آبشار یاسوج

واکنش مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد به خبر قطع درختان آبشار یاسوج
مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد به خبر صبح زاگرس در خصوص تکذیب قطع درختان محدوده آبشار یاسوج واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس در روزهای اخیر که همه نگاه ها به سمت اخبار مربوط به بیماری کرونا دوخته شده است اما موضوع قطع درختان در اطراف شهر یاسوج نیز در سکوت انجام میشد تا این که برخی رسانه ها از جمله صبح زاگرس به این موضوع ورود کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

در هفته ای که پشت سر گذاشتیم خبری مبنی بر قطع درختان در محدود آبشار یاسوج در این رسانه منتشر شد و پس از این خبر برخی مدیران و مسئولان استان از جمله مدیرکل منابع طبیعی از آبشار یاسوج بازدید کردند و در این بازدید خبر مبنی بر تکذیب قطع درختان آبشار یاسوج از زبان مدیرکل منابع طبیعی استان در رسانه ها منتشر شد.

,

پس از این تکذیبیه از سوی مدیرکل منابع طبیعی خبری در این رسانه با عنوانیک بام و دو هوای مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به خبر قطع درختانمنتشر شد که واکنش مدیرکل منابع طبیعی استان را به دنبال داشت.

, یک بام و دو هوای مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به خبر قطع درختان,

غلامحسین حکمتیان در گفتگو با  این پایگاه خبری  گفت: خبری در یکی از رسانه ها به جز صبح زاگرس مبنی بر قطع درختان در محدوده آبشار یاسوج منتشر شد و پس از بازدیدی که از محدوده ذکر شده انجام دادیم موضوعی دال بر قطع درختان مشاهده نشد و تکذیبیه صادر شده مربوط به این محدوده بود و ارتباطی به خبر صبح زاگرس نداشته است.

,

وی افزود: خبر صبح زاگرس مبنی بر قطع درختان در محدوده ای که در خبر امده بود صحت داشت و پرونده قضایی نیز برای متخلفین تشکیل شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه