logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

اقتدا به امام علی(ع) در شب‌های قدر کرونایی؛

دیار علویان غرق در عزا و ماتم شهادت مولای متقیان علی(ع)/دومین شب نجوای مومنانه با خدا

دیار علویان غرق در عزا و ماتم شهادت مولای متقیان علی(ع)/دومین شب نجوای مومنانه با خدا
در سالروز شهادت مولای متقیان حضرت امیرالمومنین علی‌ ابن ابی‌طالب علیه‌السلام و در شب‌ نورانی 21 ماه مبارک رمضان، مردم متدین و روزه‌دار مازندران در سوگ مولای متقیان حضرت علی(ع) اشک ماتم ریختند و با معبود خود راز و نیاز کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، شب های قدر رسید و این نقطه از مهمانی خدا ، زمانی است که میزبان مهربان و دلسوز و کریم ، خوان رحمت را گسترده کرده و هر کس به میزان ارادت و عشق و انسش با پروردگار یکتا از این سفره نعمت ، توشه ای برای یک سال خود جمع می کند.

شب هایی که درهای استجابت و استغاثه به روی خلق باز است و غریب نیست که صافی و زلالی این شب ها به مدد نامی باشد که نه فقط دنیا بلکه خدا هم به آن افتخار می  کند.

بی گمان ، خدای عرش و فرش ، زمانی به خودش احسنت گفت که به علی (ع) روح و حیات داد و زمانی هم او را به سمت خود فراخواند که شبی با منزلت هزار شب را به بندگانش وعده داده بود.

علی (ع) این قرآن ناطق و کسی که به حق بندگی را برای جهانیان معنی کرد در شب هایی  دعوت خدا را لبیک گفت که آسمان بیش از هر زمان دیگری به زمین نزدیک است و خاکیان می توانند با فریاد الغوث الغوث ، راه هفت آسمان را یک شبه طی کنند و رنگ و نور خدایی بگیرند.



کم از صفات خوب امیرالمومنین (ع) نشنیدیم. عدالت، حق طلبی، کمک به فقرا و صبر و کم نیت نکردیم که با اقتدا به امام اول شیعیان ، سعی کنیم انسانیت را زنده کنیم.

شرایط کنونی کشور و شیوع کرونا بهترین فرصت است که تمام تصمیمات قبلی را به عمل بنشانیم و با کارهایی هرچند کوچک ، ارادتمان به مولای متقیان را نشان دهیم.

 بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور، ستاد ملی مبارزه با این ویروس، تجمعات مختلف را برای جلوگیری از انتشار هرچه بیشتر آن لغو کرد.



هیأت‌های مذهبی و سپس اماکن متبرکه و مساجد نیز به پیروی از این تصمیم، ابتدا محدویت‌هایی را برای حضور افراد در این اماکن پیش‌بینی کردند، اما نهایتاً هیأت‌های مذهبی از سالروز شهادت امام‌هادی (ع) در روز ۸ اسفندماه، بسیاری از جلسات را لغو کردند و به سمت برگزاری جلسات مجازی حرکت کردند.

این ستاد مصوب کرد که در برگزاری مراسم‌های شب قدر باید مراسم با یک ظرفیت محدود و ترجیحاً در فضای باز برگزار شود. حداقل فاصله از طرفین، پشت سر و جلو حداقل یک متر است. شرکت‌کنندگان در مراسم باید از ماسک و دستکش استفاده کنند و مهر، جانماز و قرآن را همراه خود ببرند. اگر فضای برگزاری مراسم سربسته بود، حداکثر از یک‌چهارم فضا استفاده شود. حداکثر زمانی برای برگزاری شب‌های احیا، دو ساعت است.

اولین شب برگزاری مراسم شب‌های قدر در هیأت‌های مذهبی و مساجد استان مازندران با رعایت کامل پروتکل‌های مذهبی برگزار شد و عاشقان و شیفتگان آل‌الله توانستند در این شب با معبود خود راز و نیاز و برای رفع حوائج خود دعا کنند.

مساجد و هیأت‌های دیگر نیز در این شب با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، جلسات را برگزار کردند.



مساجد و هیأت‌های مذهبی همچون شب نوزدهم باز هم تلاش کردند تا این مراسم را با رعایت قوانین مطرح شده برگزار کنند و حتی تعداد دیگری از هیأت‌ها برای برگزاری این مراسم اطلاع‌رسانی کرده‌اند.

مردم مومن استان مازندران که شب نوزدهم و در نخستین شب از شب‌های پرفیض قدر، این مراسم معنوی را در مساجد و منازل به جای آوردند با شب زنده داری و عزاداری در سالروز شهادت امیرالمومنین علی (ع) به استقبال این شب رفتند.
 
حجت الاسلام شکریان مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به ابلاغیه وزارت بهداشت مبنی بر بازگشایی مساجد با ضرورت اجرای شیوه نامه ابلاغی و اجرای مراسم احیا با اولویت برگزاری در فضای باز گفت: مساجد شهر‌ها و روستا‌های استان که وسعت مناسب دارند و امکان رعایت نکات بهداشتی در آن‌ها فراهم شده می‌توانند آیین لیالی قدر را برگزار کنند.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز گفت: آیین‌های شب قدر امسال با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در امامزاده‌های شاخص استان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام حیدری افزود: در انتخاب بقاع امامزادگان برای برگزاری شب قدر تلاش شده هم سابقه حضور مردم در شب‌های سال‌های گذشته مد نظر قرار گیرد و هم امکان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی وجود داشته باشد.

وی از امامزاده عباس و امامزاده یحیی ساری، امامزاده قاسم بابل، امامزاده عبدالله آمل، امامزاده ابراهیم بابلسر و تکیه پهنه کلا ساری به عنوان نمونه‌ای از بقاع انتخاب شده برای برگزاری مراسم شب‌های قدر یاد کرد و افزود: مومنانی که قصد انجام اعمال شب قدر را در این اماکن دارند باید تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

 
مراسم قرآن به سر و احیاء شب بیست و یکم ماه رمضان در مصلای امام خمینی ساری برگزار شد و در این مراسم که با قرائت دعای جوشن کبیر ، قران به سر و مداحی همراه بود نماینده ولی فقیه در استان مازندران سخنرانی کرد.

در شب ۲۱ ماه رمضان مصادف با شب شهادت امیرالمومنین (ع) مراسم احیای دومین شب قدر امسال برگزار شد. مراسمی که باز هم به دلیل شیوع ویروس کرونا و با در نظر گرفتن پروتکل‌های بهداشتی حال و هوای خاص داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه