logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان خبر داد؛

کاهش ۲۶ درصدی جابه جایی مسافر در هفت ماه نخست سال

کاهش ۲۶ درصدی جابه جایی مسافر در هفت ماه نخست سال
مهدی حسینی نسب گفت: در هفت ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد مسافر و 21 درصد تعداد سفر در استان کاهش پیدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی نسب در گفتگو با راه آرمان؛ گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا میزان سفر در هفت ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه در سال قبل در بخش اتوبوس 32 درصد میزان مسافر و در بخش سفر 29 درصد کاهش داشته ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان,

رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان ادامه داد: در بخش مینی بوس نسبت به سال گذشته 6 درصد میزان سفر و 7 درصد میزان مسافر افزایش داشته است و علت این امر ان است که این بخش بیشتر مربوط به معادن و کارخانجات است که نیروها با مینی بوس جا به جا می شوند که در گذشته این وسائل صورت وضعیت نمی گرفتند اما هم اکنون ملزم به این کار شده اند و به همین دلیل آمار جابه جایی مسافر و سفر اتوبوسی افزایش پیدا کرده است و گرنه آمار این بخش منفی است.

,

وی با اشاره به اینکه در بخش سواری و کرایه در هفت ماه نخست سال در بخش سفر 22 درصد و در بخش مسافر 29 درصد کاهش داشته ایم، تصریح کرد: در مجموع در هفت ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد مسافر و 21 درصد تعداد سفر کاهش پیدا کرده است.

,

حسینی نسب ابراز کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا رانندگان و شرکت های حمل و نقل را به منظور دریافت وام با سود 12 درصد به بانک ها معرفی کرده ایم که تسهیلات برای رانندگان شش میلیون و برای شرکت های حمل و نقل 12 میلیون در نظر گرفته شده است که تاکنون 847 نفر را جهت دریافت وام به بانک ها معرفی کرده ایم.

,

رئیس اداره مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای  استان کرمان در خصوص اقدامات حمایتی این نهاد اظهار کرد: تاکنون 4 هزار و 384 حلقه لاستیک که از طریق سازمان صمت واگذار شده بود در اختیار رانندگان بخش مسافر قرار داده ایم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه