مرمت و بهسازی جاده های عشایری شهرستان ملکشاهی انجام گرفت

مرمت و بهسازی جاده های عشایری شهرستان ملکشاهی انجام گرفت
فرماندار شهرستان ملکشاهی در جریان بازدید از جاده های عشایری شهرستان گفت : بر ای مرمت و بهسازی جاده های عشایری شهرستان ملکشاهی بیش از 500 میلیون ریال هزینه شده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ملکشاهی آنلاین ، فرماندار شهرستان ملکشاهی در جریان بازدید از جاده های عشایری شهرستان گفت : بر ای مرمت و بهسازی جاده های عشایری شهرستان ملکشاهی بیش از 500 میلیون ریال هزینه گردیده است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا , ملکشاهی آنلاین, ملکشاهی آنلاین,

سید حسینعلی موسوی افزود : جمعیت عشایری شهرستان ملکشاهی که بالغ بر 6000 نفر می شود و در تمام نقاط کوهستانی و دشتهای این شهرستان پراکنده هستند لزوم توجه و رسیدگی به این جامعه زحمت کش که تولید محصولات دامی شهرستان را نیز تأمین می کنند یک ضرورت اجتناب ناپذیر است .
فرماندار شهرستان ملکشاهی گفت : توسعه و بهسازی راههای عشایری شهرستان یکی از برنامه های ثابت اداره امور عشایری است و در سال جاری تا کنون بیش از 500 میلیون ریال برای آن هزینه گردیده است.

,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه