مسئول بانک خون بند ناف رویان استان کرمانشاه:

عملیات تخصصی ذخیره سازی خون بندناف نوزادان در کرمانشاه از سال ۸۶ شروع شد

عملیات تخصصی ذخیره سازی خون بندناف نوزادان در کرمانشاه از سال ۸۶ شروع شد
مریم صاحب یاری گفت: در استان کرمانشاه از سال ۸۶ عملیات تخصصی ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان شروع شد و خوشبختانه شرایط مناسبی جهت این کار مهیا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مریم صاحب یاری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: در استان کرمانشاه از سال ۸۶ عملیات تخصصی ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان شروع شد و خوشبختانه شرایط مناسبی جهت این کار مهیا است.

مسئول بانک خون بند ناف رویان در استان کرمانشاه افزود: بر این اساس در برخی ماهها در سال گذشته ذخیره بند ناف تا حدود ۱۰۰ درصد نسبت به سنوات قبل افزایش داشت.

وی در خصوص اهمیت ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان گفت: خون موجود در بندناف نوزاد و جفت منبع غنی سلول های بنیادی و خون ساز بوده و در درمان بیش از 80 نوع بیماری نظیر اختلالات خونی بدخیم، کم خونی های مادرزادی، اختلالات لنفوسیتی و سیستم ایمنی و تالاسمی و... کاربرد دارد.

صاحب یاری خاطر نشان کرد:  این خون ارزشمند به طور معمول مانند یک زباله بیولوژیک روانه سطل زباله می شوداما در دنیای امروز با شتاب روزافزون علم و تکنولوژی، بانک های خون بندناف اقدام به ذخیره سازی این ذخیره بیولوژیکی منحصر به فرد می کنند.

وی تصریح کرد: اگر والدین بدانند که خون بندناف فرزندشان می تواند به یک بیمار مبتلا به سرطان خون و یا یک بیمار با بیماری های دیگر خونی امید زندگی دوباره بدهد، شاید اهمیت بیشتری برای حفظ سلول های بنیادی خون بندناف قائل شوند.

مسئول بانک خون بند ناف رویان در استان کرمانشاه اظهار داشت: در حال حاضر بیمارهایی که منشأ خونی دارند با سلول های بنیادی قابل درمان بوده ولی برای درمان بسیاری از بیماری ها و سرطان ها در مرحله کار آزمایی بالینی است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۵ هزار نمونه ذخیره خون بند ناف نوزادان در استان کرمانشاه انجام شده و همچنان آماده ارائه خدمات به شهروندان هستیم.

این مسئول بیان داشت: متاسفانه بدلیل وارداتی بودن برخی اقلام آزمایشگاهی و محاسبه نرخ آنها به دلار، بانک خون، توان مقاومت در برابر افزایش بی رویه قیمت مواد اولیه را نداشت و به ناچار و جهت استمرار فرآیند ذخیره سازی، مجبور به افزایش قیمت تعرفه انعقاد قرارداد با حداقل میزان ممکن شد.

صاحب یاری هزینه نگهداری خون بند ناف نوزادان را در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: خانواده‌ها به صورت اقساط سه تا پنج ماهه نیز می‌توانند این مبلغ را پرداخت کنند.

وی گفت: همچنین متقاضیان باید سالیانه مبلغ ۳۰۰ هزار تومان شارژ پرداخت کنند و امکان استفاده از وام قرض الحسنه بانک رسالت به مبلغ ۳ میلیون تومان جهت تسهیل در ذخیره سازی خون بندناف وجود دارد و خانواده‌هایی که علاقمند به ذخیره خون بند ناف نوزادان خود هستند، می‌توانند با مراجعه به نمایندگی بانک خون بند ناف نوزادان از این تسهیلات استفاده کنند.

مسئول بانک خون بند ناف رویان در کرمانشاه بهترین زمان برای دریافت و نگهداری خون بند ناف نوزادان را ۳۶ ماهگی بارداری اعلام کرد و ادامه داد: در شرایط کرونا اصلا نیازی به مراجعه حضوری مادر باردار نیست و همه مراحل مشاوره و انعقاد قرارداد بصورت غیرحضوری انجام می شود لازم به ذکر است که نمونه گیری هیچگونه مشکل و یا دردی برای مادر و نوزاد پیش نمی آورد و در زایمان طبیعی و سزارین قابل انجام است.

وی افزود: در استان کرمانشاه خانواده‌هایی که علاقمند به ذخیره خون بند ناف نوزادان خود هستند می توانند با شماره ۰۸۳۳۸۱۰۰۰۴۲، ۰۹۱۸۳۳۳۵۲۲۱، ۰۹۱۸۲۰۰۲۷۶۵ تماس حاصل کرده و یا به آدرس کرمانشاه بلوار دکتر بهشتی(حدفاصل خیابان ویلا و سه راه ۲۲ بهمن)جنب تالار بورس اوراق بهادار، برج همیاری شهرداری، طبقه چهارم، واحد دو مراجعه کنند.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه