مدیر شبکه بهداشت و درمان فریدونکنار اعلام کرد

احتمال ورود موج پنجم کرونا در فریدونکنار/مرحله دوم تزریق واکسن هفته آینده تمام می‌شود

احتمال ورود موج پنجم کرونا در فریدونکنار/مرحله دوم تزریق واکسن هفته آینده تمام می‌شود
ناصر بزرگیان با هشدار احتمال ورود موج پنجم کرونا در شهرستان فریدونکنار گفت: واکسیناسیون عوامل اجرایی انتخابات آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر بزرگیان در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ از افزایش روند ابتلا به بیماری کرونا در فریدونکنار خبر داد و اظهارکرد: از شهروندان فریدونکناری تقاضا می‌کنیم که شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کرده، در تجمعات شرکت نکنند و بدون ماسک از منزل خارج نشوند.

وی با بیان اینکه بدون رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی امکان ورود به موج پنجم کرونا در فریدونکنار وجود دارد، خاطرنشان کرد: درحال حاضر ۸ بیمار کرونایی در بخش داخلی بیمارستان امام خمینی(ره) فریدونکنار بستری هستند که به لطف الهی حال آن‌ها مساعد است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان فریدونکنار با اشاره به میزان قرنطینه خانگی تصریح کرد: ۲۹ نفر در روستاها و ۱۸ نفر در شهر، قرنطینه خانگی هستند.

بزرگیان یادآورشد: مرحله دوم واکسیناسیون بالای ۷۰ سال درحال انجام است که امروز ۱۲۰ واکسن در سطح شهر و حدود ۷۰ واکسن در مراکز بهداشتی روستایی تزریق شد که اگر تا هفته آینده واکسن برای شهرستان ارسال شود مرحله دوم تزریق واکسن که حدود چهار هزار نفر هستند به اتمام می‌رسد.

وی افزود: هم‌اکنون درحال تزریق مرحله اول واکسن به عوامل اجرایی انتخابات هستیم که البته فرمانداری ۴۰۰ نفر را به شبکه بهداشت معرفی کرد اما تاکنون ۲۰۰ واکسن برای ما اختصاص داده شده و دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرده که مابقی برای شهرستان ارسال می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه