جلسه فرهاد با مددی، ملکیان و مظلومی؛

برگزاری نشست هیأت‌مدیره باشگاه استقلال با کادرفنی/ ۵ آبی‌پوش در لیست تمدیدی‌ها، ۱۰ بازیکن مدنظر مجیدی

برگزاری نشست هیأت‌مدیره باشگاه استقلال با کادرفنی/ ۵ آبی‌پوش در لیست تمدیدی‌ها، ۱۰ بازیکن مدنظر مجیدی
نشست هیأت‌مدیره باشگاه استقلال با حضور کادرفنی آبی‌پوشان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، جلسه هیات مدیره باشگاه و کادرفنی روز سه‌شنبه به مدت ۱۲۰ دقیقه در فضایی صمیمانه با حضور آقایان اصغر ملکیان رئیس هیات مدیره، پرویز مظلومی عضو هیات مدیره، فرهاد مجیدی و صالح مصطفوی و به میزبانی مدیرعامل باشگاه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
احمد مددی مدیرعامل استقلال درباره این جلسه گفت: آقایان مجیدی و مصطفوی در ابتدا ضمن ارائه گزارش درباره وضعیت فنی تیم، توضیحاتی پیرامون فهرست نقل و انتقالاتی ارائه کردند. باشگاه و کمیته نقل و انتقالات در حال حاضر گفت‌و‌گو با ۵ بازیکن تمدیدی مورد نظر کادرفنی و همچنین ۱۰ بازیکن مورد نظر ایشان برای تقویت تیم را در دستور کار دارد.
,
مددی با سازنده ارزیابی کردن این جلسه در ادامه صحبت‌های خود گفت: در این جلسه روند مذاکرات مورد گفت‌و‌گو قرار گرفت و همچنین عدد نهایی و مورد تایید برای حضور بازیکنان در فصل پیش‌رو به تایید حاضرین در جلسه رسید تا نسبت به آن برای حضور بازیکنان مورد نظر کادرفنی اقدام شود.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه