logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

برای لباس تیم ملی از ۳ کشور خارجی پیشنهاد داشتیم

استیلی: دو مربی با درخواست اسکوچیچ به کادر فنی اضافه می‌شوند/ شرط برای باقری؟ در جریان نیستم

استیلی: دو مربی با درخواست اسکوچیچ به کادر فنی اضافه می‌شوند/ شرط برای باقری؟ در جریان نیستم
مدیر تیم ملی فوتبال گفت: اسکوچیچ درخواست دو مربی داشت که به تیم اضافه شوند و خودش در حال صحبت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید استیلی مدیر تیم‌های ملی در حاشیه مراسم انتخاب برترین‌های قرن ورزش کشور در مورد بازی‌های تیم ملی اظهار داشت: قبل از قرعه کشی که در قطر بودیم و بعد از قرعه کشی با برخی از مدیران و سرمربیان در مورد بازی های دوستانه صحبت کردیم. در حال مذاکره هستیم. الان هم فدراسیون بودم، اما یکسری از تیم‌های اروپایی بازی دارند و برخی تیم‌های آمریکایی در کونکاکاف هستند، اکثر تیم‌ها درگیر مسابقات هستند. با ۳ تیم در حال صحبت هستیم، یکی از گزینه‌ها قطعی شده و دنبال بازی دوم هستیم. ماجدی و خانم اسدی در این زمینه در حال مذاکره هستند. تا فردا یا پس فردا قطعی شدن یا قطعی نشدنش مشخص خواهد شد. ۲ بازی در یک کشور است و بازی سوم هم اگر قطعی شود، در کشور دیگر خواهد بود.

مدیر تیم ملی در مورد تولید کنندگان البسه تیم ملی، گفت: ۳ تولید کننده خارجی بودند و ۳ تولید کننده ایرانی؛ آل‌اشپورت هم داخلی بود هم خارجی. ۳ تولید کننده خارجی هم بودند که بررسی کردیم. تولیدکنندگانی از کشور اسپانیا، آلمان و اتریش پیشنهادهای خود را ارایه کردند. تولیدهای خودمان هم بودند. قرار است یکی از این تولیدکنندگان بیاید. جلسه شفافی بود و از حراست و بازرسی هم بودند و پاکت‌ها باز شد. باید سریع لباس‌ها را برای فیفا بفرستیم.

وی در مورد درخواست اسکوچیچ برای جذب یک مربی خارجی دیگر،  گفت: بله، اسکوچیچ درخواست ۲ مربی دیگر داشت که به تیم اضافه شوند و خودش در حال صحبت است. یک مربی کروات و یک ویدئو آنالیزور هستند.

وی در مورد قرارداد با البسه به چه صورت است، قرار اسپانسر شوند یا لباس‌ها خریداری می‌شود، گفت: جز قرادادهای خیلی خوب است که بسته می‌شوند. هم با تیم‌های خوبی بازی کنیم و هم شان و منزلت تیم ملی حفظ شود.

استیلی در مورد فهرست کادرفنی تیم ملی گفت: لیستی که اسکوچیچ داده، تمام مربیانی که در دور مقدماتی هستند، حضور خواهند داشت و ۲ مربی دیگر هم به تیم ملی اضافه می‌شوند.

مدیر تیم ملی در مورد زمان اردوی تیم ملی بیان کرد:  ۲ فیفا دی داریم که از آنها استفاده خواهیم کرد. اردوی اول در 14 ژوئن است که در خرداد است و خارج از کشور برگزار خواهد شد. بیشترین زمانی که بازیکنان را در اختیار داریم، در همین اردوست. اردوی دوم ما در سپتامبر است، اردوی آخر هم 5 روز قبل از مسابقات خواهد بود. اولین بار است که در جام جهانی بازیکنان 5 تا یک هفته در اختیار تیم ملی هستندوپ. در بازی‌های جام جهانی قبلی یک ماه در اردو بودند اما این دوره  متاسفانه فقط یک هفته تا 5 روز بازیکنان در تیم ملی هستند.

استیلی در مورد اینکه برای باقری شرط گذاشته شده یا تیم ملی یا فدراسیون حضور داشته باشد، گفت: من در  این رابطه در جریان نیستم. اسکوچیچ و ماجدی در این زمینه صحبت کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه