logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز متوقف شدند
  2. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  3. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  4. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  5. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  6. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  7. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  8. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  9. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  10. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  11. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  12. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  13. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  14. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  15. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  16. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  17. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  18. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  19. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  20. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد

نظر هیات مدیره در رشته والیبال حضور تیم سپاهان در لیگ جوانان و لیگ یک است

ساکت: بازنشستگی من؟ از در مورد ورزش از من بپرسید/ به خاطر ذوب آهن تصمیم گرفتیم کار در بسکتبال تیمداری نکنیم

ساکت: بازنشستگی من؟ از در مورد ورزش از من بپرسید/ به خاطر ذوب آهن تصمیم گرفتیم کار در بسکتبال تیمداری نکنیم
مدیرعامل سپاهان گفت: نظر هیات مدیره در رشته والیبال حضور تیم سپاهان در لیگ جوانان و لیگ یک است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا ساکت مدیرعامل باشپاه سپاهان در خصوص قهرمانی تیم سپاهان در لیگ برتر هندبال بانوان اظهارداشت: دهه ۸۰ دهه افتخار و دهه طلایی هندبال سپاهان بود. در آن زمان سپاهان بیشترین قهرمانی، لژیونر و ملی پوش را داشت اما از سال ۹۰ تا ۹۹ دچار نوساناتی شد. با حضور در باشگاه از سال قبل و با حمایت اعضای هیات مدیره که برخی از بزرگان هندبال هستند، توجه ویژه ای را به موضوع هندبال، مدارس و آکادمی هندبال و ارتقای دانش مربیان و اعزام آنها به کلاس های بین المللی و استفاده از مدرسان بین المللی در اصفهان انجام دادیم و نتایج خوبی کسب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه افزود: سخت‌ترین و طولانی‌ترین لیگ هندبال را دختران و پسران ما با افتخار پست سر گذاشتند و من امیدوارم این یک‌ شروع مجددی برای هندبال سپاهان باشد، چون سپاهان سال‌ها پرورش‌دهنده بهترین بازیکنان هندبال بوده است و ما هم در بخش خانم‌ها به رسالت خود آگاه هستیم.

,

مدیر عامل باشگاه فرهنگی- ورزشی سپاهان تاکید کرد: مجددا به هندبال ملی به هر دو بخش کمک‌ می‌کنیم و هم‌دوش فدراسیون و هیات اصفهان برای رشد این رشته تلاش می‌کنیم. هندبال به عنوان یک رشته ماندگار در فولاد سپاهان مطرح و ماندگار است.

,

وی درباره درباره تعطیلی رشته‌های باشگاه سپاهان مثل بسکتبال و والیبال و فوتسال گفت: رشته‌های ما برای ۱۴۰۱ توسط هیات مدیره و‌ کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت. در هندبال، فوتبال، تیروکمان، تیراندازی، شمشیربازی، دوچرخه‌سواری و والیبال در هر دو بخش زنان و مردان و ووشوی بانوان و رشته‌های متعدد در بخش استانی، کارگری و قهرمانی حضور فعال داریم و همه آنچه باید در ورزش شود برای ما مشخص شود. ما همواره در سپاهان هندبال را داشتیم و خواهیم داشت.

,

ساکت افزود: در بسکتبال امسال حضور نداریم. هیات مدیره به جهت اینکه ذوب‌آهن ساختار خوبی در بسکتبال دارد، در نظر گرفت که کار موازی نکنیم و دنبال تقویت رشته‌هایی باشیم که کمتر به آنها پرداخته شده است. نظر هیات مدیره در رشته والیبال حضور تیم سپاهان در لیگ جوانان و لیگ یک است.

,

وی در پاسخ به این سوال که نامه‌ای با عنوان ممنوعیت حضور بازنشستگان در فولاد مبارکه رسانه‌ای شده بود، این درحالی است که شما به دلیل بازنشستگی از فدراسیون فوتبال جدا شدید اما در سپاهان کماکان مشغول هستید، گفت:  اینها سوالات حاشیه‌ای است در مورد ورزش از من بپرسید.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه