logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

رئیس اداره بهسازی و امور تولید امور عشایر چهارمحال‌وبختیاری تاکید کرد؛

رونق اقتصادی عشایر میسر نمی‌شود مگر به همت همه دستگاه‌های خدمات‌رسان

رونق اقتصادی عشایر میسر نمی‌شود مگر به همت همه دستگاه‌های خدمات‌رسان
کرمی گفت: رونق اقتصادی عشایر میسر نمی‌شود مگر اینکه همه دستگاه‌های خدمات‌رسان دست به دست هم دهند و در مناطق عشایری ورود کرده و رصالتی که در این زمینه بر دوش دارند در این مناطق انجام دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کرمی، رئیس اداره بهسازی و امور تولید امور عشایر چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: تولیدات عشایر یکسری تولیدات لبنی است که شامل شیر، روغن محلی، کره، پنیر و... است.
 
وی با بیان اینکه برخی از عشایر در کنار شغل دامداری پرورش زنبور عسل هم انجام می‌دهند اما تعداد افراد فعال در این عرصه بسیار کم است یادآور شد: تعدادی از عشایر در زمینه جمع‌آوری و کشت گیاهان دارویی و زراعت و باغداری مشغول به کار هستند.
 
کرمی با تاکید بر اینکه آموزش‌های درست می‌تواند شغل عشایر را از حالت تک‌بعدی خارج کند، افزود: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای داریم، همچنین با همکاری جهاد کشاورزی و اداره ترویج این سازمان اقداماتی در زمینه آموزش صورت گرفته است.
 
رئیس اداره بهسازی و امور تولید امور عشایر چهارمحال و بختیاری افزود: توصیه می‌شود عشایر در این دوره‌ها شرکت کنند، چراکه این آموزش‌ها جنبه ایجاد شغل و در راستای حرفه‌آموزی هستند، در مناطق عشایری آموزش محدود است و بیشتر به‌صورت چهره به چهره صورت می‌گیرد و از طرفی همه اعضای خانواده عشایری کار می‌کنند و فرصتی برای پیگیری آموزش‌ها از طریق رسانه‌ها ندارند.
 
کرمی ادامه داد: یکی از آسیب‌هایی که در بحث اقتصادی عشایر مطرح است و همواره وجود داشته و خصوصا در چند سال اخیر پررنگ‌تر شده است انتظار بالا از محصولات لبنی عشایر است.

وی یکی از مهم‌ترین دلایل بروز این مشکل را عدم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مناطق عشایری عنوان و تاکید کرد: این موضوع سبب شده توقع جامعه درخصوص بسته‌بندی بهداشتی و فراوری محصولات لبنی برآورده نشود، محصولاتی که توسط عشایر تولید می‌شود کاملا ارگانیک است و از طبیعت برای تولید آن بهره برده می‌شود اما تبلیغ در این زمینه و جذب سرمایه‌گذار در این بین اهمیت بالایی دارد.
 
رئیس اداره بهسازی و امور تولید امور عشایر چهارمحال و بختیاری بیان داشت: در امور عشایر یک طرح مطالعاتی انجام شد و اقداماتی برای این موضوع صورت گرفت، اما متاسفانه در مرحله صدور برند ارگانیک به دلیل بروکراسی‌های اداره کار متوقف شد و طی دو سال مرحله گذار ارگانیک را رد کردیم و نقاط پایلوت مشخص شد و موارد به دامداران اعلام شد اما متاسفانه فعلا مسکوت است، اگر ما از این مرحله عبور کنیم در این زمینه گام بزرگی برداشته می‌شود و ذی‌نفع اصلی در این راستا خود عشایر خواهند بود.
 
کرمی ادامه داد: مدت زمان اجرای این کار بستگی به فراهم شدن شرایط دارد چراکه وقتی یک محصول ارگانیکی می‌خواهد وارد بازار شود عقبه تولید باید روندی را طی کند و مثلا چند نسل از دام بگذر تا کاملا از داروها و موادی که مصرف کرده است پاک شود و از همین رو حداقل سه یا چهار سال برای اجرای چنینی کاری زمان لازم است.
 
وی با اشاره به آئین‌نامه ساماندهی عشایر که مصوب هیئت وزیران است ادامه داد: این آئین‌نامه کلیه دستگاه‌های اجرایی را موظف می‌کند همانطور که به جامعه شهری و روستایی خدمات می‌دهند به جامعه عشایری هم خدمات ارائه کنند.
 
رئیس اداره بهسازی و امور تولید امور عشایر چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: رونق اقتصادی عشایر میسر نمی‌شود مگر اینکه همه دستگاه‌های خدمات‌رسان دست به دست هم دهند و در مناطق عشایری ورود کرده و رسالتی که در این زمینه بر دوش دارند در این مناطق انجام دهند.
 
وی یکی از راهکارها در این راستا را افزایش تنوع در تولیدات عشایر دانست و عنوان داشت: افزایش بازده و راندمان تولیداتی که وجود دارد در مناطق عشایری می‌تواند تحول بسیاری در این زمینه داشته باشد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه