logo
سه‌شنبه 28 مهر 1405 | سه‌شنبه 20 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بیرق بیداری؛ صدای پای آزادی از کوچه‌پس‌کوچه‌های تبریز
  2. بازی با نام‌های جنجالی برای داغ کردن آنتن دیجیتال؟/ از ادعای شکایت چهره‌های سیاسی تا تکذیب صریح ثابتی
  3. چگونه کنترل تنگه هرمز به سلاح قدرتمند ایران تبدیل شد؟/ "مادر بمب ها" تهدید یا مانور رسانه ای!
  4. دولت فرانسه در مهار اعتراضات دانش‌آموزی ناکام مانده است/ برخورد خشونت‌آمیز پلیس به تشدید اعتراضات دامن زد
  5. زنگ خطر عفونت‌های تنفسی در مدارس؛ آنفلوآنزا در آستانه اوج‌گیری؟
  6. با بیش از ۴۰ شناور متخلف برخورد شد
  7. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  8. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  9. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  10. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  11. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  12. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  13. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  14. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  15. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  16. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  17. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  18. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  19. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  20. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است

ترافیک صبحگاهی در مسیر غرب پایتخت/ طرح جناغی ها بمنظور نظم بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست

ترافیک صبحگاهی در مسیر غرب پایتخت/ طرح جناغی ها بمنظور نظم بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست
کارشناس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ، جدیدترین وضعیت ترافیکی پایتخت در دومین روز آبان را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ مجید رنجبر کارشناس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با رصدی که از طریق دوربین‌های مرکز کنترل ترافیک از سطح معابر شهر تهران از وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های پایتخت در صبح ۴ شنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۱ صورت پذیرفت، شاهد شروع ترافیک صبحگاهی و حجم بالای ترددها در سطح معابر شهر تهران بودیم.

وی افزود: بزرگراه شهید همت در مسیر غرب به شرق از جنت آباد، شهید حکیم در مسیر غرب به شرق از شهید ستاری، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح دارای ترافیک است.

رنجبر گفت: بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گل‌ها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

کارشناس مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بزرگراه شهید زین‌الدین در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد بار ترافیکی هستیم.

وی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از شهیدان و استاد معین و جانبازان از میدان امام رضا (ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند.

شریفی افزود: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور روان سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی ها بمنظور نظم بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست.

وی گفت: کمترین تغیرات جوی، بارندگی و لغزندگی معابر باعث ایجاد ترافیک در سطح معابر شهر تهران می‌شود و رانندگان می‌توانند با رعایت اصول ایمنی و رفع نقص فنی مانند سالم بودن برف پاک کن، سالم بودن بخاری و لاستیک با عاج مناسب به روان سازی ترافیک کمک نمایند چرا که دید راننده در حین رانندگی بسیار مهم است و اگر برف پاک کن خودرو، بخاری و لاستیک دچار نقص باشد می‌تواند راننده را در حین رانندگی دچار مشکل نماید و باعث ایجاد ترافیک بیشتر شود.

شریفی به عابرین هم توصیه داشت: در هنگام بارندگی‌ها به دلیل لغزنده بودن معابر اصطکاک لاستیک با سطح راه کم می‌شود و عابرین پیاده به این نکته مهم توجه ویژه داشته باشند که این اصطکاک در ترمز گرفتن راننده باعث می‌شود تا خودرو مسافت بیشتری را در حین ایستادن طی نماید پس عابرین پیاده باید مسافت خود را با خودروهای عبوری تنظیم کرده و از دویدن و حرکت مقابل خودروها در حین بارندگی اجتناب ورزند تا شاهد حوادث تلخ در سطح معابر شهر تهران نباشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه